Rakkaudesta se mieskin kelluu

Lilou's Crush

Pinkki pukee suomalaista miestä.

Ystäväni ovat olleet puuhamiehinä Roosa Nauha-kampanjaan liittyvässä dokumentissa "Rakkaudesta se mieskin kelluu".  Tutut nimet Tidjan Ba, Vincent Bakkum, Mikko Harittu, Juhana Jasmavaara, Tommi Knaapila, Pasi Koota, Jukka Kuosa, Julius Pillai, Altti Rautalahti ja Aleksi Sariola näyttävät, mitä he olivat valmiita tekemään ja kokemaan rakkaudestaan suomalaiseen naiseen:

"Vuoden 2011 kesäkuussa kymmenen toisilleen tuntematonta miestä otti vastaan haasteen. He perustivat Suomen ensimmäisen miesten taitouintijoukkueen tavoitteenaan harjoitella esitys kutsuvierasyleisölle.

Ajatuksena miehillä oli, että jos he heittäytyvät näin tukemaan rintasyöpäpotilaita ja Roosa nauha -kampanjaa, ehkä myös muutkin ovat valmiita antamaan panoksensa rintasyöpätutkimukselle."

Harjoittelusta ja esityksestä tehtiin siis tämä minidokkari, joka esitetään huomenna lauantaina 1.10. kello 18.40 MTV3-kanavalla.

Aihe koskettaa minua henkilökohtaisesti hyvin läheltä, ja varmasti niin useaa teistä muistakin. Niinpä haastankin kaikki teidät ystäväiset mukaan Roosa-nauhailemaan kanssani. Kurkkaa dokkari, kerro mitä tuumit, ja kun vastaasi tulee roosa nauha, osta se jos suinkin tilinauha sen sallii, koristamaan takkiasi/mekkoasi/reppuasi/käsilaukkuasi/pipoasi, ja linkkaa vielä kuvakin tänne, jos ennätät :)

Roosanpunaisin terkuin Hertta, joka lähtee nyt reissunpäälle. Järjestin miehelleni synttäriyllätyksen, josta kotvan päästä enemmän :)

 

Kommentit

NinaVee
Väreilyjä

Tykkäsin kovasti ruotsalaisten dokkarista Men Who Swim (2010). Odotan innolla miten suomalaiset miehet onnistuvat haasteessa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaikka miehet eivät rintasyövän pelkoa tai tuskaa koskaan varmaan pysty yhtälailla ymmärtämään, on hienoa, että osa on valmis riskeeraamaan "miehisyytensä" ja harrastamaan kuviokelluntaa pinkeissä kokouimapuvuissa. Jokainen äitinsä rintasyövälle menettänyt tietää, miten tärkeä tämä pinkki kampanja on.

Hellan ja viinilasin välissä

Aivan ihana kuva ja vielä hyvän asian puolesta. Kiitos vinkistä, pitää katsoa.

Irtokarkki elämää (Ei varmistettu)

Katsoin tuon minidokumentin eilen ja itkin sen koko ajan. Hienoa että löytyy rohkeita ihmisiä jotka järjestävät tällaisia "tempauksia" tärkeän asian puolesta.

Sen jälkeen kun oma äitini sairastui rintasyöpään (hän sairastui 4,5 vuotta sitten ja menehtyi vuosi sitten), aloin tukemaan Roosa-nauha kampanjaa. Nykyään ystäväni tietävät saavansa minulta joululahjaksi aina jotain Roosa-nauha kampanjan tuotteita.

Itseäni harmittaa hirmuisesti, kun olisin halunnut osallistua vapaaehtoisena siihen Roosa-nauha keräykseen nyt lokakuussa, mutta en saa mitenkään työaikataulujani järjestymään että tulisin Helsinkiin silloin. Ehkä täytyisi alkaa puuhanaiseksi ja yrittää saada sama keräys tänne Keski-Suomeen.

Hertta
Lilou's Crush

Nina, ehditkö katsastamaan "suomiversion"? Mitä tykkäsit :) ?

 

Vierailija, juuri näin!

 

Hellan ja Viinin välissä, toivottavasti ennätit katsoa dokumentin -se löytyy myös YouTubesta, päivitän linkin tuonne ylle kohtapuoleen.

 

Irtokarkki elämää, otan osaa suruusi, ymmärrän niin kovin hyvin oman äitini muutama vuosi sitten menettäneenä, millaista se on.  Todella hieno ajatus hankkia noita roosanauha-tuotteita lahjaksi, pidän sen ehdottomasti mielessä jatkossa! Ja ihan varmasti Roosalaiset olisivat iloisia, jos saisivat Keski-Suomalaisia puuhanaisia! Kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä, jos se suinkin on mahdollista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.