Rappiolla (asukuvayritys)

Lilou's Crush

Ajattelin pitkästä aikaa ottaa päivänasukuvan, kun päällä oli kertakaikkisen tyypillinen asu -ei mitään uutta, mutta justiinsa semmoista, jossa viihdyn. Ajatukseksi se sitten jäi, sillä kameran jalka on edelleen paikassa jonka vain Ken tietää, ja photoboothilla muut tuntuvat saavan ihan hyvää jälkeä, mutta minä rähmis en.

Pääsette nyt ainakin kurkkaamaan tähän rappiotilaan, jota uudeksi kodiksikin kutsutaan, taustalla kun on surkealla jamalla oleva olkkari. Sama Ken, joka kameranjalasta huolehtii, voisi kertoa sen, koska tähän touhuun tulee joku tolkku :)

Täällä vielä ollaan vähän toipilaana, mutta Ikea on aamuselta kertaalleen koluttu puuttuvien juttujen merkeissä, kohta ruokakauppa, ja sitten tätä raivausta. Iloista viikonloppua, kuomat!

 

Niin ja ne lempivaatteet, kun nyt asukuvayritelmä oli tarkoituksena: farkut Only (blogin kautta vuosi sitten saadut), kengät Carvela, paita H&M Trendin sillinkylkineule.

 

 

 

Kommentit

Roosa
Mangomalen

Toivottavasti näytän ollessani sun ikäinen yhtä ihanalta! Edes kämäinen photobooth ei himmennä sitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sillinkylki rules ! Noi on niin minunkin "just ne omimmat" jutut... Viihtyy, niin viihtyy. Mikäs siinä :)Itse olen nyt täyttänyt 40 v. mutta kävin taas hakemassa aamulla kaupungilta jotakuinkin nuo samat releet... Olen odotellut "aikuistumista", ja kun sitä ei ole ilmennyt, ajattelin että jatkan sitten samoissa vetimissä kunnes toisin tuntuu. Ja kuten edellinen totesi, sinä säihkyt ! Tsemppistä remppaan. T. Mimi

Vierailija (Ei varmistettu)

Tsemmpiä remontin loppurutistukseen!!! Meillä remppa alkoi toukokuun puolessa välissä, sisään oli pakko muuttaa kesä-heinäkuun vaihteessa vaikka vessa ei ollut valmis ja vettä ei tullut eli evakkoasumista jne oli siinä kohtaa pakko harrastaa. Kesälomalla oli pakko hengähtää ja antaa asunnon olla edelleen raksa. Vieläkään kaikki ei ole valmista, mutta viimeiset fiksailut onneksi häämättövät, huh. Tiedän todella miltä susta tuntuu, mutta uusi koti on aina ihana juttu ja aika myös kuultaa muistot aika kepeästi pahimmasta remppahärdellistä :-) Pirteää syksyä ja onnea uuteen kotiin!!! T.Annika

Reetta S.

Ihanan aito postaus. Oot Lilou niin ihanan ja herttaisen oloinen! Asusta saa hyvin selvää ja se sopii sulle. Aina ei voi olla täydellinen tilanne ottaa kuvia koska jos Ken on piilottanut kamerajalustan niin ei se ole Sinun vika ;)

Ihanaa lauantai-iltaa! :)

Hertta
Lilou's Crush

Roosa sinä  silkoposki, olet ihan hassu <3

Mimi, just oikein, niin sitä puetaan kuin olo tunnetaan :) Säihkyskellään jos siltä tuntuu ja rötvästellään jos on semmoinen päivä. Sillit on pop! Kivaa iltaa!

Annika, kiitos tsempistä, kaivan kommenttisi esiin sitten, kun on usko kaikkein eniten koetuksella -meillä ei meinaas ole ollut kyllä mitään lähimainkaan noin rankkaa, ja jos noin hienosti selviää kuin sinä, nostan kyllä kypärää. On kuitenkin ollut ihana väliaikaiskoti, ja nyt kun muutettiin niin vessa ja keittiö ja kylppäri valmiina, suurimpana probleemana lattiat ja kaappitilan olemattomuus. Ja se remppapöly, voi hyvänen aika...

Reetta, no hitsi, kiitos kovasti. Ja Ken saa kyllä kyytiä, jos ei kohta ala löytyä. Tosin ei mulla ole mitään "studionurkkaakaan", oli ihan liian hyvät kulmat kuvailuun Krunikan kodissa ;) Nautiskele lördaagista, ja huomisestakin!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.