Ravintolavinkki: Egg Shop NYC

Lilou's Crush

Eilen kävi yhtäkkiä silläviisiin, että huomasimme miehen kanssa olevamme liikenteessä vain yhden lapsen kera, mummu, ukki ja setämies nappasivat esikoisen matkaansa. Mikä villi vapauden ja mahdollisuuksien tunne, kun vauva sattumoisin vielä nukkui hetken päiväuniaan. Päätimme suunnata kivoille kulmille Nolitaan, sillä nälkä kurni jo vatsanpohjassa pitkähkön museorupeaman jälkeen.

Arvoimme tovin vastakkain olevien Butchers Daughterin ja Egg Shopin välillä. Koska valinta oli todella vaikea, kävimme välillä ottamassa yhdet neuvoa-antavat mojitot nurkan takana pikkuisessa Breadissa. Sen voimalla paikaksi valikoitui sööttiäkin söötimpi Egg Shop, koska vatsa sattui juuri sillä hetkellä huutelemaan myös jotain lihaisaa -Butchers Daughter kun on vege/vegaaniravintola. Sinne vielä kyllä mennään ihan varmasti myös.

Nimensä mukaisesti, Egg Shopissa homma perustuu kananmunaan sen jaloissa muodoissa. "Eggs any style. Always organic and locally sourced".Tarjolla on aamiaiselle ja lounaalle oma listansa, ja illalliselle omansa. Me satuimme paikalle juuri illallisajan alkuun, ja saimme siitä johtuen syödä ruhtinaallisesti aivan omassa rauhassamme. 

Omat annoksemme olivat "Nite Cruisersit", jotka tarjoiltiin isoissa kulhoissa. Molemmat olivat aasialaisvaikutteiset, miehellä Egg Shop Bap (sunny side up-kananmuna, kevätsipulia, naudanlihaa, seesamiriisiä, avokadoa, kurkkua, porkkanaa, reitiisiä, chilitahnaa ja korianteria) ja itselläni naisellisesti El Camino Grande (uppomuna, avokadoa, nyhtöpossua (kääk, valtavasti!), keltaista tomaattia, korianteria ja paistettua tortillaa). 

Aivan valtavan maukasta ja hyvää! Voin lämpimästi suositella paikkaa, sillä myös palvelu oli tosi kivaa ja välitöntä. Mennään ehkä vielä aamiaiselle joku päivä, jos sielläpäin liikutaan, sillä pari juttua aamiaislistalta sai veden herahtamaan kielelle.

Egg Shop, 151 Elizabeth Street, Nolita

 

Kommentit

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oi, miksi mä en tiennyt edes tuollaisesta? Se Butchers daughter oli mun "listalla" kanssa, mutta sitten se jotenkin unohtui... Ihania, ihania molemmat!

Hertta
Lilou's Crush

Ens kerralla! Me tosiaan koitetaan päästä vielä uusiksi testaamaan aamiaispuolikin, kerron heti jos se jostain syystä pettää ;)

Fillefi (Ei varmistettu)

Oltiin ystäväni kanssa Butcher's Doughterissa taannoin ja pyydettiin saada nätit mehupullot sieltä mukaamme mehut juotuamme. Kuljetettiin molemmat omat pullomme Suomeen ajatuksena käyttää niitä kukkamaljakoina pienille asetelmille. Nytkin mulla tuoksuu sireenin oksa ko. pullossa yöpöydällä ja joka kerta muistan tuon kivan pienen ravintolan. Tällainen vinkki jos matkatavaroihin mahtuu ;-) Ihanaa NYC:tä!!

Hertta
Lilou's Crush

Voi miten kiva! Kiitos paljon vinkistä, just mehut kiinnostaakin, vielä ruokaanin enemmän :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.