Ravintolavinkki NYC: Rosarito Fish Shack

Lilou's Crush

 

Silkka sattuma ja kurnivat vatsat johdatti meidät Williamsburgissa tallustellessa kivan näköiseen Rosarito Fish Shackiin. Siinä missä muiden lähinurkkien ravintoloiden pöydät vielä odottelivat vieraitaan, oli Rosaritossa jo hyvänlainen kuhina alkuillasta, joten uskalsimme odottaa vähintäänkin mukiinmenevää paikkaa. 

Ja kyllä, aavistukset osuivat ihan oikeaan. Ruoka oli nimittäin hyvää, veikeää, tuoretta ja raikasta, ja sen lisäksi paikka oli ihanan tunnelmallinen omalla rustiikkisella kalastajameiningillään ja valoketjujensa alla lämpimässä ja pikkuhiljaa tummenevassa kesäillassa.

Tilasin itse mm. hummeritacoja, joissa oli mainitun hummerin lisäksi Chipotlemajoneesia, avokadoa, sitä ainaista korianteriani ja punasipulia. Samaan valintaan päätyi miehenikin. Tyttösen lautaselle tuli eräitä parhaita koskaan maistamiani Quesadilloja, johtunee varmasti kovin onnistuneesta avokadodipistä. Myös seuralaisemme Peruvian Chevise oli kuulemma oikein hyvää. 

Ainoan miinuksen annan annosten koosta: jopa minulle ei-joukon-suuriruokaisimmalle annokseni olivat pienehköt. Ehkä tässä oli sitten aatoksena "ei makeaa mahan täydeltä".  Drinkit sen sijaan olivat sekä hyvänkokoiset että makuiset, ja koska satuimme happy houriin, vielä erityisen kivan hintaisetkin. 

Rosarito Fish Shack 168 Wythe Av, at N7th St. 

Kommentit

annemi

Me eksyttiin vahingossa samaan ravintolaan viime reissulla, onneksi, oli nimittäin tosi kiva löytö :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.