Ravintolavinkki: Sweet Chick Brooklyn

Lilou's Crush

Kanalinjalla jatketaan tiiviisti! Tällä kertaa yksi unholaan jäänyt ravintolavinkki Brooklynistä! Kyseessä on yksi paikallisen ystäväni ja hänen poikansa lempiravintoloista, Sweet Chick. Simppeliä, hyvää, paikallista (joka tuntui olevan kovin trendi) ruokaa ja aika erikoisia juomia kohtuuhinnoin. Kuulemma tämä on ennenmuuta mieletön brunssipaikka viikonloppuisin, mutta eipä ollut valittamista arkilounasaikaankaan -paikka oli myös täpösen täynnä, ja hetken jonotimmekin saadaksemme pöydän neljälle.

 

Pääjuttu Sweet Chickissä ovat "fried Chicken and waffles", koko lista on etelävaltiolliseen tyyliin rakennettu, ja sieltä löytyy monta amerikkalaista lohturuokaa (esim. klassikko mac and cheese, jota lapsiystävälleni tilattiin) kuten nettisivuillakin kertovat (ovat muuten todella kivat ja elämykselliset ravintolan verkkosivut).

Olin itse aamupalasta vielä niin täynnä, että närpin vain vähän miehen kalkkunaklubivoileivästä, ja tilasin tarjoilijan suosituksesta ricotta-mustikkapannarin. Loppupäivänä ei sitten tarvinnutkaan juuri muuta syödä, oli meinaas tyyliin sopien aika valtava annos.

 

Osoite: Sweet Chick Brooklyn, 164 Bedford Ave, NY 11211

 

PS. Lasten kanssa liikkuville, paikka ottaa hyvin pienet vieraat vastaan, mutta ei ole järin ratasystävällinen.

Kommentit

annemi

Voi voi voiiiii! me mentiin viime reissulla tästä melkein joka päivä ohi ja haaveiltiin että mennään tuonne syömään, mutta ei sitten koskaan päästy. Ensi kerralla :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.