Reissuhelpotus kynsilakkahommiin

Lilou's Crush

Käykö kenellekään muulle koskaan niin, että reissuun lähdön alla ei vain yksinkertaisesti muka ole sen vertaa aikaa, että kynsistä ehtisi poistaa vanhat lakat, saati että ehtisi lakata? Minulle käy niin joka ikinen kerta!

Nyt sattui silmään Prismassa ruokaostosten lomassa tällaiset yksittäispakatut kynsilakanpoistoliinat, joista ajattelin, että vinkkaan heti teillekin. Aiemmin olen nähnyt niitä muoviputkilossa olevia, mutta en koskaan niitä hankkinut.

Nämä tämmöiset olisivat kyllä ihan hurjaa haaskuuta, jos jatkuvasti käyttäisi, mutta reissuille kyllä aikas mainiot! Testasin varmuuden vuoksi poistohommissa jo tänään: yksi lappu riitti mainiosti molempien käsien kynsiin, varpaisiin tarvittaisiin sitten kyllä toinen.

 

Hintaa kymmenelle lapulle tuli muistaakseni vähän alta 5€ -ei siis ihan ilmaista.

Kommentit

marijja (Ei varmistettu)

Ompa loistava keksintö! Usein pelkillä käsimatkatavaroilla kulkevana nuo ovat pelastus, kun ei sitä isoa tönikkää poistoainetta voi lentokoneeseen ottaa mukaan.

SOR

Kuulostaapa oikein kivalta keksinnöltä! Itselleni kuitenkin, kun iskee se tarve lakata kynnet myös reissun päällä ja tollainen litteä pussukka ois niin paljon kätevämpi napata mukaan kuin poistoainepullo. :) Eikä tarttee läträtäkään vaikeasti

Mulla on joskus ollut niitä sellasia pieniä valmiita lappuja muovisessa rasiassa, mutta en ollut ollenkaan vakuuttunut niitten poistotehosta. Ja itse ainakin tarvitsin tosi monta niitä että sain lakat edes jotenkin pois.

Hertta
Lilou's Crush

marijja, just sitä minäkin aattelin -ja viikonloppureissuille nyt muutenkin, kun ei jaksaisi kaikkia pöniköitä ottaa mukaan :)

SOR, juu, ei tartte pelätä, että vuotaa (mulla on mennyt yhden meikkipussin sisältö piloille semmoisessa episodissa). Tuolla lähti tosiaan yhdellä kaikki kirkkaanpunaiset lakat pois, ehkä hövelimpi olisi käyttänyt kaksi liinaa, mutta kyllä se riitti tuo yksikin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hah, mulle käy kanssa aina noin, että ennen matkaa on niin paljon järjesteltävää, huolehdittavaa, pakattavaa ja siivottavaa, että kynsiä ei todellakaan ehdi hoitaa. Lisäksi ennen matkaa tilanne on yleensä se, että kynnet on lakattu viimeksi kolme viikkoa sitten ja kamalassa kunnossa. Tähän päälle vielä se, että matka on vuoden kohokohta ja yksi harvoista kerroista kun otetaan kuvia ja haluaa ikuistaa itsensä mahdollisimman edustavana, niin kyllä harmittaa rumat kynnet! Ja lisääväthän nätit kynnet jopa sitä loman ah - niin ihanaa luksusfiilistä :) eli hyvä vinkki!

Pitää vaan muistaa käydä ostamassa varastoon, jos ennen matkaa ei ehdikään kauppaan ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ottakaa hyvät ihmiset geelilakat kynsiinne matkojenne ajaksi! Niin minäkin eilen tein! Bahama, here we come! ♥

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.