Remonttistatus

Lilou's Crush

Kävin tänään muutaman päivän tauon jälkeen työmaalla. Ai että oli poijjaat ja oma mies pistäneet tuulemaan. Remontti hitusen viivästyy meistä ja tekijäporukasta riippumattomista syistä, mutta valmista syntyy siitä huolimatta ihan silmissä. Napsin kännykameralla vähän todistusaineistoa, appiukko, huhuu, nämä on omistettu sulle :)

Keittiön kaapit ja alalaatikostot hyppäsivät seinille eilisen aikana, sitä ennen mies maalasi seinän liitutaulumaalilla. On hassu ihan tohkeissaan, AD ja kuvittaja kun ammatiltaan on. Pääsee luvan kanssa piirtämään seinään.

"Palleroa" ihmeteltiin tytön kanssa. Tärkein laatoittajan työväline ;) Meillä tulee yläkerran wc:n lattiaan ja kalusteseinälle tavattoman nättiä ja julmetun kovaa porcellanato-laattaa, joka on ainoa juttu, jota huippu urakoitsijamme on hitusen kovin sanankääntein kuvaillut. Vaatii kuulemma jotkut superporanterät ja -koneen. Surrrrr--rrrrr. Mutta lupasi tehdä parhaansa. Seinät on jo muilta osin laatoitettu, wc-istuin-mokoma vain on vähän myöhässä, asennusteline ja painonappi tulivat tänään.

Alakerrassa kylpyhuoneessakin on jo päästy lattian laatoitukseen saakka, putkimies saapunee virittelemään putkihommeleita huomenissa -kalustetoimistus eli lavuaari ja allas Kvikiltä saadaan vasta ensi viikon lopussa. Kuvia sieltä luolasta ei kuitenkaan näillä vempaimilla kannata edes yrittää ottaa.

Vielä puuttuu vaikka ja mitä, eli tullaan lähi-illat juoksemaan pää kolmantena jalkana rautakaupoissa, Ikeassa ja postissa noutamassa milloin mitäkin. Phuuuh.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Sen verran kysyisin tuosta kylppäriremontista, että tuleeko teille vesieristyksestä sitten joku todistus, joka pitää toimittaa isännöitsijälle?
Meillä yhtiö on päättänyt tehdä kaikille kylppärit ja jotta siitä pääsisi (meidän kylppäri on kunnossa), niin pitäisi toimittaa joku todistus jostain vesieristyksestä tai vastaavasta. Mietin, että onko tämä yleinen käytäntö vai vaan isännöitsijän kiusan tekoa.

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä juu, eli tekijältä vaaditaan sertifikaatti työhön, ja isännöitsijä valvoi työtä. Muistaakseni se on vaadittu jonkun kymmenisen vuotta, tosin voin olla väärässä tässä asiassa -ainakin kaikissa omissa remonteissamme. Toivottavasti selkiää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten maalasitte liitutaulumaalin seinään? Ja montako kerrosta se vaati? Meillä oli lapsen huoneen seinä projektina liitutaulumaalilla, mutta se ei vain onnistunut. Kolme kertaa vedettii maalilla ja lopulta jouduttiin vetää perus musta maali päälle, kun liitutaulumaalista ei tullut tasainen ja lopulta se oli ihan ilmakuplia täynnä. Phuuh. Olisin niin kovin halunnut liitutauluseinän. Nyt vielä mahdollisuus keittiön yksi seinä vetää sillä ja haluan kaiken informaation. (:

Hertta
Lilou's Crush

No johan teillä on koettelemus maalin kanssa! Meillä on ilmeisesti käynyt tuuri! Mies nimittäin maalasi seinän vain kertaalleen (ensin toki pohjamaali ja huolellinen tasoitus). Mutta ehkä jekku onkin se, että veteli telalla, vaikka purkissa lukee että siveltimellä? Näyttää kovasti siltä, että kerta riittää!  Maalina oli Tikkurilan liitutaulumaali.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, Lilou !!

Muistelin, että kirjoittelit linkistä,jonka kautta iphonella saa alennusta Helsingin joistakin liikkeistä..vieläkö homma pelittää ja kuinka se oli ?! Tiedosta kiitollinen :)

Hertta
Lilou's Crush

Se oli Henkkamaukan iPhone applikaatio; appstoresta lataamaan, ja kun ravistat puhelinta, niin sitten toisinaan tulee alekuponki :) Just nyttensä ei ole tarjouksia, mutta käy kurkkimassa välillä!

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Mieleni tekevi maalata keittiöön, saarekkeen päähän, pätkä liitutaulua. Siihen voisi sitten kirjoitella päivän menun tms! ;)

Designfreek. (Ei varmistettu)

Voi jehna tosiaan juoksemista! Kyllästyin siihen edellisessä asunnossa. Nyt sai Tanja Sipilä nimisen sisustussuunnittelijan tiedot tosi yllättävää kautta. Ostin valaisimen Designshopoutletista, www.designshopoutlet.com, mies haki sen kotitoimistosta. He olivat jutelleet ja omistaja oli antanut usean eri suunnittelijan tiedot! Vau! Ne kilpailutimme ja ah, tätä helppoutta. Nostan hattua toisaalta kaikille niille, jotka osaavat itse rempata. Nimimerkillä: miehelä peukalo keskellä kämmentä ja mulla ei peukkua ollenkaan. P.s liituseinä supermakea!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.