Repaleiset ja laihat poikakaverifarkut

Lilou's Crush

Mistä noita mallinimiä oikein tulee :D Ripped skinny boyfriend jeans, siinä kuvissa jalassa. Tykkään noista metalliniiteistä tuossa lantiolla, vaikka alkuun vähän epäilyttivät.

Sen totesin, että Zaran tapa tehdä näitä revittyjä farkkuja on vilukissalle mieluisampi; noissa oli alla sukkikset, ja silti viima veti repaleistä sisään.

Huomenna mennään muuten ekaa kertaa ikinä mäkeen, Messilään! Minä seison ja kannustan ja lapsi toivottavasti oppii alkeet pikkuserkkunsa asiantuntevassa opastuksessa. Anopinkin houkuttelin mukaan, tyttöjen reissu, nääs.

 

Ja nyt, nautitaas tästä viikonlopusta. Ihanaa.

 

//Neule COS, koru Zara, farkut Vila, tennarit Lemaré

Kommentit

-heinie- (Ei varmistettu) http://heinieblogi.blogspot.fi/

Ihanat nuo poikakaverifarkut sekä koko asu :). Oon hieman haaveillut tollasista farkuista, mut en oo vielä uskaltautunut testaamaan. Ehkäpä nyt :).

Mindeka
Ma-material Girl

Ihan superihanat!

Mulla on vähän -heinie-:n kanssa samanlainen suhde roikkuviin boyfriend-farkkuihin, mutta taas (kiitos vaan sinun) tuli himo kokeilla. Ääääh.

Onko ne Vilalla vieläkin myynnissä, eli onko siis uudet vai pitääkö suunnata jonnekin muualle sovittelemaan? ;)

Hertta
Lilou's Crush

heinie, suosittelen, ovat mahottoman mukavat. Näissä myös tuuletus pelaa ;) Kannattaa sovittaa, ehdottomasti!

Mindeka, kiittis! Kannattaa kokeilla,ja vähän siinä samalla nyhtää ylos-alas, että miten asettuu hyvin, kun malli on tosiaan vähän eriskummallinen. Nämä tilasin Asokselta noin 4kk sitten, saattaapa silti löytyä sieltä edelleen!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti vinkistä!

NinaVee
Väreilyjä

Kiva asu ja voih miten ihanat hiukset!!! Aivan super kauniit, hyvinvoivat ja paksut. *haaveilee jälleen kerran tuuhennuksista*

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.