Reppu

Lilou's Crush

Miten monta tunnetta mahtuukaan yhteen äiti-ihmiseen yhtäaikaa...

Aika monta, voin kertoa, silloin kun huomenna on edessä lapsen ensimmäinen koulupäivä. Olen yleensä aika lungi tyyppi, mutta nyt taidan minä olla se, jota jännittää eniten koulutien korkkaus. Suuri ja tuntematon, se siellä pientäni odottaa, tuon kodikkaan oloisen kyläkoulun seinien sisällä ja koulumatkan varrella.

Sisäisesti tässä kyllä vapisen vain, sillä kulkija itse on ihan relana. Näinpäin paljon parempi.

Uutta kohti!

 

Kommentit

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.com

Voi, tsemppiä! Menetkö saattamaan koulun pihalle? Itse olin aikoinaan pilvisenä aamuna isot aurinkolasit päässä koko pihahässäkän ajan - koska en millään voinut välttyä liikutuksen kyyneleiltä, kun oma vauvani, yhtäkkiä niin iso, olikin siinä reippaana jonossa oman opensa kanssa ja uusien luokkakavereiden kanssa. Ja siitä se koulutaival sitten lähti; teilläkin on edessä ikimuistoisia hetkiä ja paljon uusia, jänniä juttuja :-D

Hertta
Lilou's Crush

Menen ihan ehdottomasti, villit hevosetkaan ei pitäisi poissa! Täytyy kyllä kaivaa nuo aurinkolasit esiin, just sama juttu, että ei haittaa, vaikka olisi kuinka pilvinen päivä. Nyt jo itkettää, voi apua! Kiitos valtavasti tsempistä, taidan tosiaan tarvita sitä enemmän kuin tuo kainaloinen :)

t.Susse (Ei varmistettu)

Tuo Iso päivä teillä nyt..snif! Sydän niin täynnä kymmeniä tunteita, mielessä juoksee kaitafilmi raskaustestin kahdesta viivasta tähän ekaan koulupäivään...ja sama uudelleen kaikissa Isoissa merkkipaalupäivissä! Mutta hyvä niin, ikinä ei muuhun vaihtaisi. Vaikka näiden tunnemyrskyjen jälkeen on kuin puolmaratonin pinkaisseella. :')

Vierailija (Ei varmistettu)

No niin, nyt itkettää liikutuksen takia. Terveisin 1-vuotiaan äiti, joka aloittaa koulun 6 vuoden kuluttua, mutta silti.

Vierailija (Ei varmistettu)

...eiku se lapsi aloittaa koulun 6 vuoden kuluttua, eikä äiti :D Äiti liikuttui täällä niin kovin, että menivät senat sakaisin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.