Retail Therapy

Lilou's Crush

Sairastellessa ja muiden murheiden parissa löllötellessä lienee ihan sallittua hakea pikkurippunen iloa elämään, vaikka sitten verkkokaupasta?

Joku ehkä muistaakin vajaan vuoden takaiset pähkäilyni siitä, että töihin tarttis isompi kassi hankkia, kun muuten maan mainio Alexa ei jaksa syödä kitusiinsa aanelosia, läppäristä puhumattakaan, ja jos vielä villatakki ja sateenvarjokin mukaan pitäisi sulloa. Mieluista ei ole vieläkään löytynyt, mutta Alexan uhkaava saumojen venyminen antoi pontta etsinnälle, jos löytyisi edes kelpo kaveri tuleville vuosille.

Tory Burchin McLane täyttää vaatimukset arkikäyttöön, vaikka mistään päätä pyörryttävästä rakkaudesta ei olekaan kyse: vahvat hihnat, tilava, vuorattu sisäosasto, vetoketju. Menee kuulemma myös pienitavaraisilla viikonloppureissuilla. Hiplasin pikimustaa versiota jo Nykin reissulla, mutta tuumasin perushinnan olevan liikaa, vaikka kestävältä ja laadukkaalta laukku vaikuttikin.

Outnetista kotvan harkittuani sitten hänet ostin, tummanharmaana,  hyvin miedosti krokokuvioituna -55% alennuksella. Jälleen kannatti alehaukoitella.

Nyt tää vetää peiton korville, sitten pieni työasiapunnerrus, ja taas lepo.

PS.  Outnetissa ei kannata kauheasti aikailla, jos jonkun hyvän löydön tekee, sillä kun klikkasin kassin koriin ja vähän vielä pohdiskelin, ilmestyi teksti "only a few left" ja oma kassini olikin sitten viimeinen tältä haavaa.

Kommentit

a. (Ei varmistettu)

oh täydellisyyttä!

Kuukauden päästä häämöttävällä New Yorkin matkalla taitaa käydä niin että Tory Burchin joku clutch tai perusballerinat hyppäävät mukaan(Revat löytyy jo ja kunhan vain hieman vielä käytössä muovautuvat niin namsnams. nyt tekisi hirmu mieli Eddie baltsuja kiiltonahkaisina)

esteetikko (Ei varmistettu)

tosi hyvä valinta! On kokoa ja tyylikkyyttä, harmaa on sitä paitsi tosi ihana väri :)

Hertta
Lilou's Crush

a., miten mulla on mennyt  nämä kommentit ihan ohi! Toivottavasti sulla oli aivan superihana nykkireissu -tai miten voisi olla olematta :) Eddiet on muuten mun parhaat balsut!

 

esteetikko, kiitos, hyväksi on havaittu, mutta vetskari onneton meni ja hajosi vetimen osalta. Kiinni onneksi menee vielä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.