Röhnötellen perjantaina

Lilou's Crush

Miten kovin tyylikästä on kuvata päivän asu vessassa! Mutta niin maar vaan tein, kun bongasin likipitäen ainoan kokovartalopeilin normaalissa elämänpiirissä.

Rönttöstellen perjantaina: pepusta ihan liian isot boyfriend-farkut, J Crewn heppakollege ja sormin aamulla kammattu tukka. Siitä on palaveriton rönttösperjantai töissä tehty.

Kohta koittaa viikonloppu, sitä ennen vielä viimeinen rutistus. En voi muuta todeta, kuin WHAT A WEEK konttorirotan elämässä! Huh.

Lepoa ja rauhaa, kiitos, loppuviikolle ja sitä samaa teille kuomat!

 

Share

Kommentit

Caelia
Caelia's

Aivan ihana tuo heppacollari! Täällä rönttöstellään mokkasiineissa ja sata numeroa liian suuressa neuleessa :)

Hertta
Lilou's Crush

Hihii, kuulostaapas sekin kertakaikkise ih-hah-haaltaa :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Hyvältä näyttää! (jälleen kerran ;))

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos teikäläiselle kovasti -ja ihanata alkanutta viikkoa :)

Pin (Ei varmistettu)

Ihana ihana! Onko nuo ne Edelmanin toiset töppöset?

Hertta
Lilou's Crush

On! Ne on just ne! Tosi kätsyt :)

Pin (Ei varmistettu)

Kiitti! Olen jo pidempään haikaillut Edelmanien perään, vielä antaa odottaa itseään... olen kuitenkin vakuuttunut, että noissa on klassikon ainekset ;)

Hertta
Lilou's Crush

Ne on jalassa huikean hyvät, mutta laatu ei ihan huipulta tunnu näissä vaaleissa, siis lähinnä tuon pinnan osalta: minulla on siinä päällä jo ostettaessa ollut mokassa "reikä", mikä on vähän tylsää. Suosittelen silti, jos löytyy sopuhintaan!

Kristaaa (Ei varmistettu)

Moi! Nyc -asiaa, tuli mieleen ootko koskaan käynyt brooklyn flea marketissa? En oo itse käynyt, mutta kiinnostaisi mielipiteet :) ja aikaisemmin kerroit sohon shoppaussuosikeista, mutta onko brooklynissä esim. jotainkin sun suosikkeja myös?

T.Krista

Hertta
Lilou's Crush

No kun vitsit en ole -toissa kerralla piti menemäni, mutta suunnitelmat muuttui ihan viime metreillä! Brooklynissä tykkään erityisesti Smith Streetin pienistä putiikeista, ovat söpösiä! -siellä sijaitsee mm- Bird-vaateliike johon olen usein törmännyt muotilehdissäkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.