Röhnötellen perjantaina

Lilou's Crush

Miten kovin tyylikästä on kuvata päivän asu vessassa! Mutta niin maar vaan tein, kun bongasin likipitäen ainoan kokovartalopeilin normaalissa elämänpiirissä.

Rönttöstellen perjantaina: pepusta ihan liian isot boyfriend-farkut, J Crewn heppakollege ja sormin aamulla kammattu tukka. Siitä on palaveriton rönttösperjantai töissä tehty.

Kohta koittaa viikonloppu, sitä ennen vielä viimeinen rutistus. En voi muuta todeta, kuin WHAT A WEEK konttorirotan elämässä! Huh.

Lepoa ja rauhaa, kiitos, loppuviikolle ja sitä samaa teille kuomat!

 

Kommentit

Caelia
Caelia's

Aivan ihana tuo heppacollari! Täällä rönttöstellään mokkasiineissa ja sata numeroa liian suuressa neuleessa :)

Hertta
Lilou's Crush

Hihii, kuulostaapas sekin kertakaikkise ih-hah-haaltaa :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Hyvältä näyttää! (jälleen kerran ;))

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos teikäläiselle kovasti -ja ihanata alkanutta viikkoa :)

Pin (Ei varmistettu)

Ihana ihana! Onko nuo ne Edelmanin toiset töppöset?

Hertta
Lilou's Crush

On! Ne on just ne! Tosi kätsyt :)

Pin (Ei varmistettu)

Kiitti! Olen jo pidempään haikaillut Edelmanien perään, vielä antaa odottaa itseään... olen kuitenkin vakuuttunut, että noissa on klassikon ainekset ;)

Hertta
Lilou's Crush

Ne on jalassa huikean hyvät, mutta laatu ei ihan huipulta tunnu näissä vaaleissa, siis lähinnä tuon pinnan osalta: minulla on siinä päällä jo ostettaessa ollut mokassa "reikä", mikä on vähän tylsää. Suosittelen silti, jos löytyy sopuhintaan!

Kristaaa (Ei varmistettu)

Moi! Nyc -asiaa, tuli mieleen ootko koskaan käynyt brooklyn flea marketissa? En oo itse käynyt, mutta kiinnostaisi mielipiteet :) ja aikaisemmin kerroit sohon shoppaussuosikeista, mutta onko brooklynissä esim. jotainkin sun suosikkeja myös?

T.Krista

Hertta
Lilou's Crush

No kun vitsit en ole -toissa kerralla piti menemäni, mutta suunnitelmat muuttui ihan viime metreillä! Brooklynissä tykkään erityisesti Smith Streetin pienistä putiikeista, ovat söpösiä! -siellä sijaitsee mm- Bird-vaateliike johon olen usein törmännyt muotilehdissäkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.