Roskia silmissä

Lilou's Crush

 

Tämä ei ole uusinta uutta, vaan silmiini Marmain sivuilla sattunut video toimituksen vuoden parhaiden mainosvideoiden joukossa.

Kuten tiedätte, oma paappani on minulle maailman rakkaimpia. Me nähdään verrattain usein, ja soitellaan vielä useammin, vähintäänkin pari kertaa viikossa. Hän on sitkeää tekoa: sotalapsi, pula-ajan elänyt, ja vankilanjohtajan rankassa ammatissa vaativissa laitoksissa pitkän uran tehnyt. Elämänsä rakkauden ja tyttärensä molemmat aivan liian varhain hautaan saattanut. Ei valita koskaan heikkoa vointiaan (saisi minusta) vaan piilottaa suuretkin tuskat. Voitte siksi arvata, kuinka sydämeni särkyy, kun hän soittaessaan joskus, hyvin harvoin, aloittaa "Oli niin yksinäinen olo".

Soitan jälleen huomenna paapalle, tietty. Mutta soitan myös toiselle iäkkäälle, yksinäiselle henkilölle. Luuletko, että sinäkin ehtisit?

 

PS. Kiinnostaisi tietää, selvisittekö kuivin silmäkulmin mainoksesta...

Kommentit

Laura T.
Missä olet Laura?

Hanat auki, ylläri.

Kay (Ei varmistettu)

Eihän tämän katsomisesta voi selvitä kuivin silmin...

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

En selvinnyt...

TuuliP (Ei varmistettu)

Kyyneleet poskilla. Huomenna soitan isoäidille, ihan varmasti.

Mirtsu (Ei varmistettu)

Voin vain kuvitella tunteesi, kun joku noin läheinen aloittaa puhelunsa yksinäisyyteen viittaavilla sanoilla. Kanssani samalta bussipysäkiltä tulee poikkeuksetta jokainen arkipäivä 7:40 sama vanha herra. Ajelee kuulema keskustaan torikahveille. Kuulin hänen tällä viikolla bussissa sanovan viereensä istuneelle naiselle: kun onhan minulla siellä tuvassani aika yksinäistä. Kyyneleet vuolahtivat silmiin saman tien, joten tämmöisenä itkuautomaattina oli niiden määrä mlekoinen myös tätä mainosta katsoessa...

Muuten, hyvää alkanutta vuotta Hertta! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.