Rouva 37

Lilou's Crush

Tänään on meikätytön synttäripäivä, ja miten kiva päivä se onkaan ollut! Onnittelulaulu aamutuimaan (ja monet kerrat sen päälle), mukavia puheluita ja viestejä, mieltä kohottavia onnitteluja seinän täydeltä,  leipomuksia, mansikoita, leikkejä ja lahjakin kaiken päälle! Suosikkiparkkipaikkakin oli kauppareissulla vapaana, että on tässä jotain taikaa oltava, tässä synttärisankaruudessa.

37 synttärin kokemuksella uskallan sanoa perässä tulijoille, että elo sen kun vaan paranee iän myötä. Keho ehkä kremppailee helpommin, mutta mieli on paljon lungimpi kuin nuorempana, ja se jos jokin tekee elämästä mukavampaa.

Tervetuloa uusi vuosi, tehdään tästä tosi kiva!

Kommentit

Aisha J
Aisha

Isot onnet synttärisankarittarelle! :)

Tasaraita

Onneaaaa!! Kiva kuulla että asioihin suhtautuu rennommin iän myötä. Täällä mittarissa 32 ja just nyt kyllä tuntuu että hermot on herkällä ja stressiä pukkaa kun elämä etsii taas ääriviivojaan. Se on jännä miten suuri vaikutus työllä on ihmiseen. Tässä nyt syksystä asti työttömänä ja alanvaihtokin mielessä niin tuntuu välillä että minuuskin on toisinaan hukassa ja olo on epävarma, hyödytön ja tulevaisuus askarruttaa. No kaipa se tästä järjestyy, niinhän asioilla on onneksi tapana tehdä. :) 

Mutta hauskaa synttäripäivän iltaa. 

Veerasil (Ei varmistettu)

Hyvää synttäriä kivalle ja inspiroivalle bloggarille :) keep up the good work :)
- Veera

Laura T.
Missä olet Laura?

Jee paljon onnea Hertta!

Ikä tuo kokemusta, onnittelut!

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Myöhästyneet synttärionnittelut! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.