Rouva bailaa

Lilou's Crush

 

Huh mikä viikonloppu. Kyllä käy työstä bailata sekä perjantaina että lauantaina! Mutta kun harvinaisen kivat menot sattui juuri tähän viikonloppuun, niin sitten vaan annettiin palaa.

Blogeja jotakuinkin aktiivisesti seuraavat tuskin ovat välttyneet siltä tiedolta, että perjantaina palkittiin The Blog Awards Finland -gaalassa tuomariston valkkaamat blogit tbaf-palkinnolla. Oli tosi mukava nähdä tuttuja nassuja ja viettää aikaa niin vanhojen opiskelukavereiden, bloggaajakavereiden, ex-kollegoiden ja nyx-työkavereiden seurassa. Miten olikin niin monipuolinen kattaus tuttavia paikalla, hassu juttu, ja tosi kivaa. Siinä en tietenkään sitten mitään asun tallennuksia tullut miettineeksi, joten tuollainen klassikko, vessaräpsy, saa ajaa asian.

 

Pukeuduin gaalaan hyvin mukavasti ja simppelisti. Vanha rouva Kaneli kainalossa ja korot koivissa toi jo itsessään juhlafiilistä, sen verran harvoin jaksan kekkeröidä.

Il Siciliano pääsi todellakin yllättämään ollakseen "kauppakeskusravintola": erittäin hyvät sapuskat ja valtavan iloinen ja hyvä palvelu.

Lauantain kemutus naapurin rouvien seurassa olikin aika täydellinen jatko perjantain korkkarihommille: ensin lilluttiin Flamingon aikuisten puolen kylpylässä, nautittiin kuplajuomaa, käytiin ihan hurjan kivassa savihoidossa (härreguud ihminen näyttää elävältä kuolleelta hämärässä ja yltäpäältä savessa...) ja yksin karkasin vielä laskemaan vesiliukuja melkein tyhjään kylpylään juuri ennen sulkeutumisaikaa. Ehkä paras päähänpisto kuukausiin. Loppuiltaan ja yöhön hyvät ruuat, juomat ja jutut, ja olipas mahtava päivä.

Tänään kyllä on väsyttänyt, mutta oli kyllä niin hauska viikonloppu, että kaiken väsyn arvoista.

 

Yllä perjantaina: housut HM Trend, kengät HM, toppi Zara, kassi Chanel

Kommentit

Aisha J
Aisha

Ihastelen tässä sun hiuksiasi, niin kauniit! Ja asu myös :) Kuulostaa siltä, että oli hyvät bailut molempina päivinä :)

Hertta
Lilou's Crush

No vitsit, kiitos! Hassu juttu muuten, että tukka sai ainakin neljä kehua kekkereissä, jotenkin se meni vahingossa tosi hyvin, vaikka kihartamisen jälkeen vielä harjasinkin sen, ja luulin, että sinne män kauhia viritys-yritys :) Oli kyllä kivat kemut. Leppoisaa iltaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.