Rutturuutupäivän asu

Lilou's Crush

 

 

Ajattelin ottaa päivän asukuvan myös tällaisesta äitiyslomalaisen normipäivä-asusta -näitähän tosin mainiot #momfielaiset jakelevat vallan kunniakkaasti omilla tonteillaan. (Tonteista puheen ollen, kuvan tarkennus näyttää olevan naapuriontin pusikossa, hupsistaheijakkaa...)

 Oma uniformuni on usein boyfriend-farkut (tai pillit joissa stretchiä), ruutupaita ja tennarit. Mukavaa ja kätevää, ei tosin ulkoisesti imartelevinta, mutta mitäpä tuosta, tässä yhteydessä . Tässä siis versio "poikaystävän kanssa". Jalassa siis, se poikaystävä. Ne poikaystävät. 

Tuo Zaran ruutupaita ei ole ihan ruutupaita aidoimmasta päästä -ei siis flanellia nähnytkään, vaan viskoosia. Kutistutin pituudesta, taas kerran, minä en vaan osaa tuon materiaalin kanssa käyttäytyä. Mutta onneksi oli reilu koko alkujaankin. Selkäpuolella paidassa on tuollainen ylläri -liekö ruutukangas loppunut kesken, vai oliko ajateltu naisten tarvitsevan supersankarin siniviittaa päivää vauhdittamaan.

Yllä: ruutupaita Zara, farkut H&M, tennarit Converse. Kuvassa olen just lähdössä postiin, leikkien tiimellyksessä ei Philliplimi tosiaankaan heilu olkapäällä, mutta kaipasin kainaloon vähän blingiä :) Laukku siis 3.1 Phillip Lim Mini Pashli

Kommentit

Mikä nuttura, ihana! Hyvältä näyttää muutenkin, tuo selkäosa on just kiva. Kyllä kai kaikki tarvitsevat supersankarin viittaa silloin tällöin.

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://www.homeatlastblog.com/

Moi Hertta! Oli tosi mukava tavata kasvotusten tänään. :) Sama laukkumaku näköjään meillä, multa löytyy tämän sun pikkukaverin isoveikka nudena. ;) Aurinkoa viikkoosi.

Katia (Ei varmistettu)

Ihana nuttura! :) Ja asu myös on ihana. Muuten, tuosta muutama postaus alempana näkyvästä Isadoran huulipunakynästä(siis viininpunaisesta), että onkohan sävyn numero/nimi mikä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Paidan ruutukuviosta tulee mieleen Hästens! Mutta se ei ehkä ole huono mielikuva, kun on kyse maailman mukavimmasta sängystä... :)

Hertta
Lilou's Crush

APUA no niin tulee :D :D Sinä sen sanoit, ilmankos oli niin lokoisa olo! Olipas hauska huomio!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.