Sadepäivän mini

Lilou's Crush

Kukkamekko Zaran alesta saikin yllättäen kaverikseen mustat paksut sukkikset paljaiden säärten sijaan. Mikä tämä tämmöinen kesäkuun lopun keli on, kysyn vaan! Vai onko jossain ihana sää, kertokaa, minne suuntaan auton nokan jos tämä vielä jatkuu :) ?

Kuvissa myös toinen mainio alelöytö, Lindexin klopotinsandaalit. Jo kolmatta päivää käytössä, onpas ne hyvät. Mutta Hertta, ei enää tuota keltaista lakkaa varpaankynsiin, näyttää kuin olisivat homeessa tuolla sukkisten alla. Pjuiks.

Nyt painun silittämään vaatteita, meillä on nimittäin huomenna illalla "clothes swap" eli skumppaa ja lumppuja  pikku ystäväporukalla. Jos se luonnistuu hyvin, rohjetaan laajentaa isommallekin sakille! Enemmän kuin kuohuvaa tai pukineita odotan kyllä tyttöjen tapaamista. On ehtinyt jo tulla iso ikävä.

Kommentit

annemi

Suloinen mekko, aikamoinen alelöytö :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt on hyvät alelöydöt tehty... Tuo kukkamekkonen on aivan hurmaava :)

ps. swap partyt on parhaita. itsekin pitäisi järjestää ennen muuttoa kun tuota käyttämätöntä vaatetta istuskelee kassissa matkalla ei mihinkään...

-Katja
katwalking.wordpress.com

Hertta
Lilou's Crush

annemi, minäkin tykästyin tosi kovasti -luulen, että menee helteilläkin. En tosin itseasiassa ole varma, onko se mekko vaiko tunikaksi tarkoitettu, mutta väliäkö hällä :)

 

Katja, kiitos! Onhan se vähän lyhyt, mutta ainakin paksujen sukkisten kanssa ei tullut liian vesirajahameolo. Ja voi että, sama täällä, yksi kassi sovittii että otetaan mukaan, mulla ois ollut vaikka ja kuinka :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.