SALESALESALE

Lilou's Crush

Alea huutivat aiiiivan kaikki kyltit Tukholmassa.

Shoppailut jäivät meiltä varsin maltillisiksi. Ostin kuitenkin kivan Tiger of Swedenin neuleen syksyä lämmittämään.

Piipahdin myös paljon kehutussa Natalie Schutermanin puodissa ihan vain uteliaisuuttani. Miu Miun avokkaat, Lanvinin laukut ja ballerinat sekä Marnin kengät ja neuleet näyttivät tekevän hyvin kauppansa -50% lappusten vuoksi. Samoin pikavisiteerasin toista netistä tuttua putiikkia, Mrs H:ta, samoin vain ihmettelemässä, kun mies sen bongasi matkan varrelta. Siellä kuhina ei ollut ollenkaan samanmoinen, esillä olivat jo syksyn uutuudet.

PS. Yksi kurja pieni juttu sattui matkalla: poskenpehmeä lemppariteepaitani jäi hyttiin, ja vaikka soitimme heti perään, ei sitä enää löydetty. Tykkäsin paidasta tosi paljon, harmittaa. Kyseistä kaksinkertaisen kankaan mallia ei taida enää mistään löytää, omanikin tilasin jo yli vuosi sitten Outnetista. Pöh.

Kommentit

Vierailija - Hanna (Ei varmistettu)

Hei Hertta! Tykkään paljon blogistasi ja olen sitä viime keväästä asti lukenut. Silloin aloin pohtia femtolasikia ja siitä tietoa googletessani löysin samalla blogisi. Kävin tuossa reilu kuukausi sitten femtolasikissa ja kaikki meni hyvin vaikka todella paljon jännitinkin. Olisiko mitenkään mahdollista että tekisit esim. jutun siitä miten sinulla on mennyt esim. laserointi päivästä tähän päivään? Olisi niin mielenkiintoista kuulla :)

Hertta
Lilou's Crush

Moi Hanna! Kiitos vinkistä! Ihan lyhyköisyydessään voisin kertoa jo ihan heti sinulle, että olen ollut pääsääntöisesti tyytyväinen leikkaukseeni -vasempaan silmääni tuli kuitenkin leikkauksessa hajataittoa, jota minulla ei aiemmin ollut. Se häiritsee varjokuvin, etenkin "valohälyisissä" paikoissa kuten lentokentillä ja tv:tä katsoessa. Olen kuitenkin päättänyt hankkia silmälasit näitä tällaisia tilanteita varten, varalle. Oikea silmä näkee loistavasti, kuin haukan silmä! Päivittäisessä elossa tuo ei juurikaan haittaa, mutta toki molemmat silmät olisi ollut mahtavaa saada samaan kuntoon!

MiaMatleena (Ei varmistettu)

Tukholma on ihana kesäkaupunki (ja shoppailukaupunkin myös :)). Ihanan pehmeän näköinen tuo neule!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.