Same old, same old

Lilou's Crush

Päivät vaihtuu, hame pysyy.

Koko asu ehtaa Henkkamaukkaa, päästä varpaisiin, korut ja kaikki, kenkiä lukuunottamatta jotka Zaran neljän vuoden takaista antia.

Launtaina oli vuorossa hameen käydä sukulaispoikien valmistujaisissa, joita vietettiin puutarhajuhlien henkeen. Mies otti tämän asukuvan tekeleen, ja vaikka on muuten kerrassaan oivaa aviomiesaineista, niin asukuvien ottajana vähän kehnonlainen. Mutta eipä asussakaan tällä kertaa ihmeitä, vaikka päällä onkin upouusi teepaita ;)

Onpas kivaa, kun on löytänyt tuollaisen luottovaatteen, jota tekisi mieli vain pitää koko ajan

Kiitos kaikille ihanista onnittelukommenteista "Uusi Koti"-postauksessa. Oma kotimme myytiinkin samantien, joten iloksemme se saa uudet asukkaat heti elokuussa. Hetken aikaa eletään siis mustalaiselämää, kun remontti ei ehdi kyllä tuohon vielä valmistua. Jänskättää vähäsen, että mitenkäs tuosta souvista selviää, mutta tulta päin vaan :)

Kommentit

Eve (Ei varmistettu)

Nyt täytyy sanoa, että kiitos inspiraatiosta! Minä ostin samaisen hameen muutama viikko sitten, ulkoilutin sitä ensimmäistä kertaa lauantaina, ja siitä tuli kyllä heti yksi lempivaatteistani. En ikinä olisi uskonut, että ostan tuollaisen "hörhelön", mutta sinun tapasi yhdistellä se rennosti arkisempaan paitaan ja yksinkertaisiin asusteisiin sai lampun syttymään päässäni, ja ryntäsin hakemaan hameen itsellenikin. Tuhannet kiitokset siis! :)

Hertta
Lilou's Crush

Eve, mahtavaa että oli jeesiä :) Kuten ehkä olet huomannut, itsekään en ole mikään rimpsutyttö, joten samoja hämmennyksen hetkiä koin hamosen kanssa, että mitenkäs mää ny tollaseen ihastuin ;) Eikös ole ihanan rento ja kevyt päällä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana pituus! Tänä ja viime vuonna kaikki mekot on yhtäkkiä tosi lyhyitä, puoleen reiteen, en tykkää (eikä siveellinen työympäristönikään). Hameet mulla on polveen, paitsi pari kynähametta, mutta tuossa yhdistyy rennon löysä hame ja kynähameen turvallinen pituus. Jei!

Ja totta tosiaan ihanasti yhdistetty arkista ja juhlavaa, looking gooood!

Vierailija (Ei varmistettu)

Onneksi malli on niin kaunis, että kuva kuin kuva näyttää hyvältä.
Onnea asuntokaupoista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.