Sattuipa sateella kerran, kipiästi.

Lilou's Crush

 

Rankkasade pääsi aivan täysin yllättämään nahkapohjalaisen. Hömelösti ajattelin, että eikös sitä nyt tämän kerran uskalla ulos lähteä, vaikka uhkaavasti tummaa pilveä pään päällä roikottelikin... No, siitä tyhmästä päästä kärsi kengät, itseensä ottivat ensi kastumalla ja pohjalle kävi noin ikkään.

 

Yleensä olen ollut kaukaa viisas ja joko välttänyt nahkapohjaisten kenkien käyttöä muulloin kuin täydellä poutasäällä, ja silloinkin suojannut ne asiaan tarkoitetulla vaahdolla, tai vaihtanut kunnon gummit alle ennen käyttöä. Mahtaakohan näistä vielä kengät tulla?  

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa varsin omituista kielenkäyttöä. Ehkä vähän turhan lennokasta :)

Hertta
Lilou's Crush

Joskus näin, joskus kuivakkaammin :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Voi kenkäraukat :)

Mulla joskus yksi suutari värjäsi tummemmaksi tuollaiset samanlaiset korot, niin ettei se "vesiraja" näkynyt. Kai noihin voi laittaa ne kumiläpyskät vieläkin alle? 

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä uskoisin että onnistuu, kun eivät ihan puhki menneet tai hapertuneet kokonaan. Mietin, että ehkä noita korkoja voisi kenties hioa... Vaikka ei nuo korot jotenkin nyt niin haittaa edes, enemmän tuo pohjaosasto.

Maissidaa (Ei varmistettu)

Nahkaviilukorot (kuin pohjatkin) kannattaa kans suojata jo etukäteen, vaikkapa tavallisella kenkärasvalla. Tuota tummentumaakin voi vähän yrittää sillä tasoitella. Ehkä tuota pohjaakin, mutta nyt ainakin voi sitten hyvillä mielin viedä nämä suutariin ja laitattaa uudet kumiset pohjat.

Hertta
Lilou's Crush

Haa, nyt opin uutta, nahkaviilukoroista ole koskaan kuullutkaan, olen luullut ihan puuksi noitakin! Kiitos! Ja niinpä todellakin kannattaisi, yleensä hoidan kenkäni aina niin vimosen päälle. Tässä sitä nähtiin, että laiskuudesta heti sakotettiin ;) ja joo, nämä lähtee kyllä seuraavalla kaupunkireissulla suutarin huomaan.

Maikki1 (Ei varmistettu)

Suutari voi laittaa kokonaan uuden nahkaviilun korkoihinkin. Kyllä kengistä tulee vielä mahtipoposet :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos sinullekin :) Minä tomppeli en edes mistään nahkaviiluista ole tiennyt, mistä ilmeisesti kaikki muut kyllä tietävät :) hauskaa sunnuntaita!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.