Scarf print

Lilou's Crush

Huiviprintti rynnii vastaan joka paikasta, tässä pikaisen silmäilyn kierros katumuotikaupoista: 1, 6 Zara, 2,3 River Island, 3 H&M, 5, Kookai/asos.com. Etenkin nuo bomber-malliset takit tuntuvat nyt olevan huiviprintikkäitä kaikissa sateenkaaren väreissä. Iloinen kamu farkuille ja korkkareille tai tennareille.

Ihastuin menneellä viikolla Zarassa mulperisilkkiseen lyhyeen bleiseriin, juuri tuohon numero kutoseen. Taivas että oli nätti. Kiikutin ihastuksen kassalle, mutta epäonnekseni takissa oli väärä hintalappu, ja tiedätte varmaan, kumpaan suuntaan väärä. Sinne jäi, satasen paitajakku.

Kommentit

JooVierailija (Ei varmistettu)

Joo, printtikuvioita näkyy kauppojen henkareissa. Itse olen aina ollut huono käyttämään pitään kuviollisia vaatteita. En oikeastaan edes tiedä miksi. Sitten kade mielellä katselen muiden ihanaa värikästä pukeutumista. Toi printtipaita + farkut ja korkkarit kuulostaa tosi mageelta asulta, kevät KEVÄT! :o)) Ehkä tänä keväänä ylitän itseni ja ostan kuviollisen paidan. Pelkkien yksiväristen vaatteiden pitämiseen kun ei ole mitään järkevää tai pakottavaa syytä. :oD

TiiaMariia (Ei varmistettu)

Hei! Onko sinulla ollut/voitko laittaa sellaisen blogin, jossa esittelet farkku varastosi? Sinulla on tosi mageita farkkuja, mitä muutamassa blogissasi olen nähnyt.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei eikös se menekään niin että se mitä hintalappu sanoo, on kauppa velvollinen myymään;) Näin olen ainakin kuullut, sama se vaikka lapussa olisi "väärä hinta

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei sama tuli mieleen, kuin edellä, että tuote kyllä kuuluu saada sillä hinnalla, mikä lapussa lukee. Vaikka olisikin heillä "väärä" hinta. Ja juurikin Zarassa myös on itselleni käynyt näin yhden takin kanssa ja sain sen siis hintalapun mukaisella, alemmalla hinnalla ostettua. Muistaakseni vielä itse sanoivat, että sillä myyvät, heidän moka.
Kiva blogi sulla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.