Seeprana tässä näin

Lilou's Crush

Tänäaamuna oli sellainen fiilis, että nämä vaatteet on päälle laitettava. Mistä lie ilmaantunut, onneksi olivat puhtaana.

Viliseekö teillä pystyraita silmissä, tekiskö ehkä itse mieli koklata, naurattaako vai onko ihan se ja sama?

Kurkistelen tuossa noita Ashin tensuja, jotka tilasin Outnetista jo talvella. Ovat oikein hyvät tepastella. Tykkään  koboltinsinisestä väristä, vaikka muuten olen tällainen väritön.

Työviikko takana, vihdanjäljet nahassa. Kohta popparit sylissä sohvalla, TV:ssä VOF:in finaali (eläkää vaan kertoko, kuinka siinä kävi!)

Leppoisaa viikonloppua.

 

Leggarit H&M Divided, college Pieces, paitamekko Designers Remix Collections, kengät Ash

Kommentit

TiinaMariN.

Kenkäkaksonen! Hieno ja villi vaatekerta muutenkin.

suvi m
suvi m

Hyvältä näyttää! 

Tuntuvatko nuo kenkulit jalassa samalta kuin korkkarit? Eikös niissä olekin piilokorko? Mietin vaan, että voisinkohan pitää tuollaisia (polven takia korkkarit ei nyt tule kyseeseen)... Joudun minäkin varmaan leikkauspöydälle. :(

Hertta
Lilou's Crush

TiinaMariN, oo, jee! Eikös ole hyvät! Ja sopii aika moneen (tai ainakin tuo kontrastia ;)

Suvi, voi itku sunkin polvea! Ollaan me kanssa... Nämä on paremmat kuin korkkarit, kun on kiila, mutta en olisi pystynyt vielä pari kk sitten käyttänään -ja nyt kun koipi kai operoidaan uudestaan myöhemmin, jäävät varmasti taas toviksi pois. Jos on mahis sovittaa niin kannattaa, itse ainakin huomasin heti sen hetken, kun eivät käyneet!

Vierailija (Ei varmistettu)

Täytyy kyllä tulla kiittämään sua tästä blogista. Sen lisäksi että olet mahtava pukeutuja, sun jutut on aina ihanan vilpittömiä ja sydämellisiä. Sun positiivisuus loistaa postauksistasi, sekä se, että et aliarvoi lukijoitasi. Mielestäni tämä on melko harvinaista blogimaailmassa, joten arvostankin maanläheistä tapaasi kirjoittaa lukijoille. Kiitos ihanasta blogista ja lämmintä auringonpaistetta kevääsi<3

p.s. Asu on upea!

t. Siru

Vierailija (Ei varmistettu)

IHANA asu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.