Seitkytluvun asu

Lilou's Crush

Gwyneth Paltrown innoittamana alennusmyynneistä tilattu kapteenska-henkinen syystakki on ollut kovassa käytössä.

Tykkään pehmoisesta villakankaasta ja kultaisista napeista, mallikin on sopivan väljä mutta kuitenkin hartioista istuva, että alle mahtuu paksumpikin villapusero. Tyhmää, kun valaistus täällä uudessa kodissa on mitä sattuu, kuvat on aikasmoista kuraa. Ehkä jouluna saadaan kattovalotkin paikalleen. Tai edes kuusenvalot... Takki on siis syvän musteen sininen .

Olkalaukun, leveälahkeisten farkkujen ja pölkkykorkojen kanssa selvät seventiis-vibat, näin jälkikäteen katsottuna. Ja tyttökin on seitkytluvulta. Pölkkikset lähtivät muuten alkusyksystä vähän hätäpää-hankintana Zarasta, tuumasin että ovatkohan liian leidiskäiset, mutta niin vaan ovat olleet yhdet syksyn suosikkikengistä, ronskisti korkoa mutta silti jalalle oiva lesti, jaksaa pidemmätkin tallustelut.

 

Yllä: farkut J Brand, collari Isabel Marant, takki Whistles, nilkkurit Zara, kassi Mulberry, pilkottava vyö mumman aarteita

 

 

Kommentit

inke

Iiihana takki! Vau.

´MJ (Ei varmistettu)

Tykkään koko paketista.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Sehän on täydellinen!

Nuppunen (Ei varmistettu)

Jeees! Tykkään aina kun asiat näyttää erittäin hyvälle, mutta silti on jopa järkevän käytännöllisiä. Täydellinen syksyvaatetus!

Jep, tosi hyvä look! parempi kuin Gwynethin. Ihan siis mun lempi stailii,vaivaton, hienostunut ja leveet lahkeet tuo asuun silti vähän asennetta :)

Susse (Ei varmistettu)

Heissan, milloin postaat lisää ennen-jälkeen remppakuvia kauniista kodistanne?

Ei sillä ettenkö mielellään katsele otoksia esim. eye-candy -miehestäsikin matkoilla mutta näin tätinä sisutuskuvat soittelee sielun kieliä. ;D

suvi m
suvi m

Aivan ihana asu!!!! Tuo neulekin on täydellisen värinen.

Minäkin odottelen uusia kotikuvia, vaikka tosi mielelläni katselen myös näitä asukuvia. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi oi onpa kaunis takki!! Ja muutenkin, koko asu.
T: Helena/Tavallista arkea blogista

Vierailija (Ei varmistettu)

ihastuttava takki!! haluan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.