Seitsemän vuoden onni

Lilou's Crush

Ikean Hovet-peili on muuttanut kanssamme asunnosta toiseen ja kuin ihmeen kaupalla säilynyt ehjänä. Nyt tuo parimetrinen kokovartalopeili hyppäsi yllättäen alas seinältä, ja meni aevan tuhannen säleiksi. Muutoksen tuuliako kaipaa hän taas viiden vuoden paikallaan olon jälkeen?

Muutoksen tuulia ei tosin ainakaan peilivalinnassa ole luvassa, hyväksi havaittu minimalistinen, uusi Hovet on jollain ilveellä ja jollain kuljetusvälineellä hankittava heti ensi tilassa. Voin nimittäin kertoa, että ei ole helppoa olla ihminen ilman kokovartalopeiliä. (Ei ihminen, eikä ihmisbloggaaja.) Olen viikon ajan hipsutellut ajatuksissani peilin eteen, ja tänään lähtiessäni kummityttöni yksiveesynttäreille tein sen taas. Valkoista seinää tuijottaessani alkoi jo ärsyttää peilin puute: vähänkin epätyypilliset kokonaisuudet tai harvemmin käytetyt vaatteet pitää kyllä voida saada tarkistaa ennen ulko-ovesta poistumista.

Rakas ystäväni tuumasi häpstingistä kuultuaan positiiviseen tyyliinsä, että "Mahtavaa nyt on sitten vuositolkulla onnea". Unohdetaankos siis sovinnolla, että peilin särkyminen povasi muistaakseni ainakin seitsemää epäonnen vuotta, ja otetaan sen sijaan kaikki onni, mitä sirpaleista voidaan saada! Jos niiden määrä antaa minkäänlaista osviittaa, sitä on luvassa vuosia vuosien perään!

Kommentit

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.com

Kokovartalopeili on kyllä elintärkeä.

Mä olen jo aikoja sitten kääntänyt sen noin päin, että peilin särkyminen tuo onnea, positiivisuuden kautta mielummin! Ja aivastuksien lukumäärä "hyvää, pahaa, rahaa" olen tehnyt oman "hyvää, parempaa, rahaa". Mitä sitä synkistelemään ;)

Hertta
Lilou's Crush

Säkenöivää ajattelua! Kopioin tämän omakseni ihan heti :D

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Me muutimme tähän taloon 4,5 vuotta sitten, eikä meillä edelleenkään ole kokovartalopeiliä. Ihan hyvin on pärjätty, mitä nyt joskus todennut töissä, että mitä helkuttia mulla on päällä...
Ostoslistalla on Ikean Ikornnes-lattiapeili. Nätti kuin mikä :)

Hertta
Lilou's Crush

No kyllä nyt mennyt viikko onkin mennyt jo oikein hyvin ilman :D Ja sitähän voi ittens aina iloisesti yllättää juuri työpaikalla tai muissa julkisissa paikoissa... Hupia elämään! Lattiapeili olisi ollut meilläkin toiveissa, mutta tila (ja lapset) ei anna myöden.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.