Sekametelisoppa -päivän asuja vuodelta 2012

Lilou's Crush

Tässäpä sekalainen sakki päivän asuja,olipas siinä näpertelyä! Tiedättekö, minua vähän harmittaa, sillä nykyisen kodin kuvausolosuhteet ovat tosi tosi huonot, ja vain tosi harva mielestäni "oikeasti kiva" asu pääsi tänne. Mutta jee, ensi vuonna siihen on luvassa apua, joten uskallanpa luvata enemmän asukuvia vuodelle 2013.

Näistä kuvista oma topviitoseni on  nro:t 18, 19, 24, 27 ja 32. Rennot ja omantyyliset ja useimmat lempivaatteistani päällä :) Tuo harmaa A. Wangin teepaita on varmasti komerossani vähiten aikaa viettänyt vaatekappale, se kun on päällä aivan alvariinsa! Onneksi niitä on kaksin kappalein.

Olisi kiva kuulla, mikä asu tästä kokoelmasta teistä lienee näpsäkin, ja mitä tuumaatte asukuvista noin yleensä -mitä merkitsee laatu ja tarkkuus, ja kuinka usein niitä on kiva katsella :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikki toosi kivoja, mut toi 14 on mun ehdoton suosikki, koska haluaisin juuri tuollaisen tyylin. Ärsyttää kun on niin pätkä, ettei mikään jakku istu oikeen kunnolla..

Tänks tästä koosteesta!

Tibs (Ei varmistettu) http://shoptravelfood.blogspot.com

Tykkaan niin sun kauniista ja rennosta tyylista!

Malva (Ei varmistettu)

Minäkin pidin eniten asusta nro 14. Se olis semmonen näpsäkkä, puolisiisti työasu;)

Päivänasut on kivoja inspiraatiolähteitä: aina voi keksiä omasta kaapista ihan uusia yhdistelmiä!

annemi

Omat suosikkini ovat 8., 15. ja 31. :) ihana tyyli!

Malla (Ei varmistettu)

Oijoi. Rakastan näitä päivän asu postauksia. Erityisesti tällälailla isona pakettina. Kuvan laadulla ei ole niin väliä, kunhan koko asu on näkyvissä ja värit erottuvat. Olet Hertta tosi muuntautumiskykyinen ja sulla on tyylikkäitä asuja. Kaikki sopivat sulle hyvin ja siksi näyttävät hyvältä. Omia suosikkejani on 1, 14, 15, 18, 21, 23, 25 ja 31. Hups, eli aika moni.

Vierailija (Ei varmistettu)

Suosikkini ovat

14, klassinen ja keväinen asukokonaisuus, jonka kruunaa pirteän keltainen hyvän mielen laukku,

ja 32, joka on samaan aikaan mietitty ja huolettoman rento asu, johon kiharat hiukset tuovat kivan kontrastin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minusta kaunis kaikkien muiden joukossa on 31, kirkas selkeä väri sopii sinulle!

Mun katse kiinnitty kuviin 7, 11, 13 ja 21. Mahtavia, erityisesti huippuhousujen takia. Pikkuisen kyselisin kuvien 11 ja 13 housujen perään, mistä moisia kivuuksia saa? :)

Hyppytikki

Tällaisen muotiblogi-newbien silmään mahtava kollaasi! Hillittyä ja tyylikästä, juuri sitä mitä omassa kaapissa pitäisi olla. Varsinkin asu nro. 32, niin rentoa :)

Mapsi (Ei varmistettu) http://mapsin-muotia.blogspot.fi

Kaikki on kivoja, mutta tykkään kuvassa 11 olevasta tyylistä. voi kun itsekin löytäisin tuontyyppisiä vaatteita :)
Ja kysyit, että kuin usein asuja? Joka päivä! Aina saa inspistä omaan asuun!

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

the more the better on minusta hyvä ohjenuora asukuvien kanssa :) tarkkuus ei ole niin justiinsa, inspiraatio löytää minut muutenkin. Noista on vaikea valita suosikkeja, mutta sanotaan vaikka että top 5 on: 5 (tuo hymy on paras asuste!), 11, 14, 24 (toi keltainen laukku!) ja 31 (hymy!)

essis (Ei varmistettu)

Top 5: 19, 21, 24, 28 ja 30

Valentine

Noissa kollaaseissa onkin kyllä näpräämistä, nykäisen hattua hiukan ylöspäin tämän postauksen vuoksi sulle ;) Hassua rankata toisen asuja tällee, mutta mun feivorittejä on 1, 6, 18 (huikee rotsi! kenen tää on?), 23 ja 24 (ihanat kengät ja farkut!). Sä pystyt kyllä vetämään uskottavasti tyylin kuin tyylin. Kyse on monesti just siitä miten asunsa kantaa.

Tykkään siitä että sun palsta on sekoitus kaikkea: muotia, kotia, kaupunkeja, nettishoppailua, kivoja vinkkejä ja arjen pikku huomioita. :) Kaipa siis koitan sanoa että asukuvia on mun makuuni ollut just passelisti.

Mahtista vuotta 2013!!
 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.