Seuraavana vuorossa: makuuhuoneen remontti

Lilou's Crush

Tuossa se on, meidän makuuhuone hetki sitten. Tällä hetkellä ruuvinvääntimen surinasta päätellen kaapistoa on jo kaatunut. Sen jälkeen siirretään sänky tuonne meidän Epähuoneeseen ja jalan alla ikävän kylmän pyökkilaminaatin on aika lähteä. Jännätään vähän, löytyykö altaa muovimatto kovine liimoineen, vai selvitäänkö vain väärin asetetun kosteudensulkumuovin löytämisellä.

Seinissä on kiva valkoinen melko uusi tapetti, se saa jäädä, ellei purkuhommat aiheuta katastrofeja. Ikkunanpieliin ja terassin oveen maalia, ja toivottavasti meillä on rauhallinen pesä uinua. Kaapistoksi nykyisen massiivisen kaapiston sijaan laitamme n.35 senttiä syvää kaappia, joka vapauttaa hiukan lattiapintaa ja tuo avaruutta. Ei siis mitään huikeita muutoksia, mutta viihtyisyyden kannalta minusta aikas kivoja.

Minä onneton nappasin loppuviikosta jonkun flunssapöpön, joka koittaa ottaa ylivaltaa. Lepoa, ja niin kivojen menojen peruutusta tältä viikonlopulta. Ensimmäinen kerta viiteen vuoteen, kun voin rauhassa levätä ja potea, kun pikkiriikki matkasi eilen junalla mummulaan ja pitää siellä hauskaa.

 

PS. Epähuonepohdinta saatiin päätökseen; se säilyy epätilana, kaapistoa tulee kenties kulmakaapin plus yhden ei-niin-syvän verran lisää, ja Stringin korkeat hyllyt kaappeineen tiilisenää vasten tekemään aulasta viihtyisämmän. Saanpa viimein kivan paikan himoitsemilleni kollaasihommeleille ja äitini tauluille. Kutsutaan sitä vaikka sitten galleriaksi sen jälkeen ;) Kun vielä löydän paikan kauniille ompelupöydälleni, sitten se on siinä.

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Oi, ikioma galleria kuulostaa täydelliseltä! ;) Ja muutenkin varsin mukavia suunnitelmia - jään innolla odottamaan lopputulosta. Jos vaikka joskus saisi tämän pyllynsä raahattua sinne kaupungin toiselle laidalle asti ihan livenäkin ihmettelemään! Ja pikaista paranemista murunen! <3

Hertta
Lilou's Crush

hei nuppunen, voi kun oletkin muuten ollut viime päivinä mielessä, mutta olen ollut vähän kehnonlaisessa voinnissa, enkä jaksanut edes napsutella tsätti-ikkunaa auki! Ja sun minipeba on tervetullut koska vaan -kunhan meiltä on basiliskot paenneet ;)

Liisa
Osasin!

Siis mitä? Raaskitteko luopua NOISTA komeroista?? Nehän on kultaisine nuppeineen suorastaan klassikko! :D 80-luku oli kyllä laaduttomien sisustusmateriaalien kulta-aikaa.

Mukavaa remppailua!

Hertta
Lilou's Crush

tsihihii :D ja kuule, mintunvihreät keittiönkaapistot haki joku ilomielin omaan kotiinsa! (oli kyllä oikeasti tosi kiva, että aivan priimakunnossa olleet kaapit löysi uuden elämän, mutta itselleni ne oli aika järkytys). Ihan eka ajatus minulle, vähän tarkanmarkan tytölle vaikkei aina uskoiskaan, että maalia pintaan, nuo "peilit" pois ja uudet nupit, mutta kolmekytä vuotta paikallaan -> sisukset oli vähän sellaiset vanhanrouvanhajuiset. Paxia tilalle, samaa lastulevyä...

Keijupölyäkö? (Ei varmistettu)

Kertoisitko kiltti, mistä moinen ihana kattovalaisin?

Hertta
Lilou's Crush

No kerron tiätty! Alla on Ikean iso lamppumolluska (siis sellainen ihan perus hehkulamppu himmeällä lasilla) ja päällä Tord Boontjen Garland -hopeakukkahuitula. Ostin ekan Suomesta kiskurihintaan ja tokan vuosia sitten Espanjan Habitatista muutamalla kympillä, ja tänä kesänä näin niitä Barcelonassa muistaakseni noin kahdella kympillä! Tuossa siis kaksi metallikukkahärpäkettä päällekkäin.

Lauranna (Ei varmistettu)

Kaapinovet näyttivät jotenkin kovin tutuilta, kuin myös ikkunasta näkyvä aita. Ja sittenpä tajusin aiemmista remonttiaiheisista postauksistasi, että asuin koko lapsuuteni ja kouluaikani samassa talonyhtiössä, toisella puolella pihaa vain! (Vanhemmatkin muuttivat pois toiseen kaupunkiin pari vuotta sitten.) Ihanan asuinpaikan olette valinneet, ja tyylikkäästi uudistaneet asuntoa. Onnea remppaukseen!

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Miten ihana fiilis tuli :) Meidän tyttö elää niinkuin nyt vähän teikän eloa täällä sitten! Oliko teillä kolmio vaiko tällainen neliö? Ai että, nuo alkuasukkaat sitten sinut muistaisivat ihan varmasti, ovat kyllä niin mainioita kaikki. Täällä on hyvä ja lämmin fiilinki asustella, varmaan ihan sama kuin silloin sinun aikanasi. Juuri juhlittiin pihan lasten synttäreitä myöhälle yöhön ulkojuhlissa tuossa "pihatiellä" pari viikkoa sitten.

Lauranna (Ei varmistettu)

Me asuttiin neliössä siellä pellon laidalla, kaksvitosessa. Serkkuni asuivat 24:ssä, joten meillä oli enemmänkin sukua edustettuna pihapiirissä. Noilla seuduilla tuli kyllä vietettyä monia ihania hetkiä: työntelin nukenvaunuja aina leikkikentällä ja keräsin pellolta lehtokotiloita. Tuli ihan haikea olo, kun lueskelin koti-aiheisia postauksiasi! Välillä toivoisin, että vanhempani asuisivat Vartsikassa edelleen, niin pääsisi aina käymään siellä ja verestämään lapsuusmuistoja. Mutta toki on myös ihanaa, kun asukkaat vaihtuvat ja uudet pikkutytöt pääsevät sisustamaan leikkimökkejä (jos ne ovat siellä pihalla edelleen) ja keinumaan keinuissa!

Hertta
Lilou's Crush

Oi juu, me asutaan tässä puurappusten lähellä, you know ;) Ja leikkimökki on kuules tuolla, ihan uusi sellainen! Pihapiirissä on tosi paljon pikkuruisia ja muutama mukava esiteini, ei tarvitse lasten todellakaan seuraa kaukaa etsiä. Ihanaa päivää :)

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Oi oma galleria kuulostaa just täydelliseltä! Tsemppiä mahottomasti makkariprojektiin, on se varmasti sen arvoinenkin :). Uusi ilme on aina niin kiva juttu, kunhan homman saa valmiiksi.

Hane

Hertta
Lilou's Crush

Oo tiedäks tää remontti valmistui jo 4 vuotta sitten! Tälle kodille sanottiin haikeat heipat viime vuonna!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.