Shortsikeli

Lilou's Crush

Koska asu on perus, on kuva kumma.

Pikaisesti vielä päivän asu, ennen viikonlopun viettoon (Texmex-ruuan ja Voice of Finlandin pariin toisinsanoen, uujeah!) laskeutumista.

Päätin aamulla, että nyt se on sitten se kevät, ja kevät alkaa farkkushortsikaudesta. Vähän hirvitti asuvalinta, kun tuulilasiin alkoi tipahdella työmatkalla rakeita. Mutta hyväksi se sää siitä vielä muuttui.

Nuo rönttikset kengät ovat tämänhetkiset lempparini, ostin ne viime kesänä Asoksen alesta. Carvela on merkki, ja ovat niin mukavaksi jalkaan muotoutuneet, että muita ei tekisi mieli käyttääkään. Nahkapohja vaatii vähän sään vilkuilua ikkunasta, ettei vesikeleille niitä uhraa, näihin ei jotenkin fiilikseen kumipohjan vaihto tilalle passaa. Ovat muuten yksi harvoista onnistuneista verkkokenkäkauppaostoksista, yleensä minulla menee aina hutiin.

Shortsit H&M, neule COS, kengät ne Carvelat.

Kommentit

mj (Ei varmistettu)

Oi, kuinka mukavanoloiset kengät!

Nahkapohjiin saa kuulemma teetetty suutarilla läpyskät, jotka suojaa sateelta. Harmi vaan kuulin tästä ystävältäni liian myöhään ja olin jo vahingossa ottanut muutaman askeleen sateessa lemppari nahkapohjaballeriinoillani. Pohjiin tuli "pieniä reikiä", mutta eivät ne pilalla ole... no, jotain tästäkin sitten oppi.

Hertta
Lilou's Crush

mj, juu tuota kanssa mietin juuri noita muovipohjia, mutta sitten jotenkin kuitenkin päädyin pitämään tämän mokkasiinihengen näissä -ovat vähän semmoiset, että pieni roso ei haittaa. Mutta ballerinoihin kyllä voisi hyvinkin vaihtaa, kun ovat siistimmät. Ja sitten sitä on sellaista vaahtoa, joka suojaa myöskin nahkapohjia, se on aika kätsyä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.