Sinisessä silmän räpäyksessä

Lilou's Crush

(Harvinaisen kärsivällinen) postimies odotti eilen oven takana, että pääsin konkeloimaan sinne keppeineni, ja ojensi toipilaalle paketin Lumenen juhlakauden meikkejä testattavaksi. Paketista löytyi mm. silmänrajaustussit ja räväkänsävyisiä ripsivärejä. Kävin heti kimppuun ja testaustouhuihin, sen verran kiinnostavia olivat tuotteet, ja niin kauniissa putkiloissa.

Raspberry Color Tips -ripsivärit olivat veikeät, kirkkaat ja sähäkät, tarkoitettu joko sellaisenaan käytettäväksi tai "liukuväriefektin" luomiseksi, ts. ripsien kärkiin tuomaan sävyä. Kokeilin heti lempiväriäni sinistä, ohuen mustan ripsivärikerroksen päälle.

Peilistä katsottaessa ero oli pienehkö, vähäsen ripsidippi kuvissa näkyy. Olisi pitänyt varmasti sutia myös ripsien "yläpuolelle", nyt laitoin vain perinteiseen tapaan alhaaltapäin. Koklaan lähiaikoina pinkkiä, se kuulemma sopii erityisest sinisille silmille, mutta juuri tässä silmien punoitustilanteessa en vielä tohtinut koklata.

 

 

Muistatte ehkä, että hehkuttelen Yves Rocherin rajaustussia mualiman parhaana (jota, KÄÄK, ei näytä enää löytyvän valikoimista!). Lumenen uusi Raspberry Miracle -tussi on hyvin samanhenkinen: piirsi sievän, siistin, ohuen jäljen, joka pysyi hyvin. Ensikokemus tummansinisestä tussista oli siis oikein positiivinen. Sävy oli hyvin tumma, eli sininen näytti monessa valossa mustalta, mutta kyllä sinisävykin sieltä pilkisteli kun sopivasti valo siihen osui. Ei siis tehostevärirajaukseksi, vaan kerrassaan kelpo peruskynä. Pidän sekä YR:n että tämän Lumenen kynän pitkästä varresta, se sopii paremmin käteeni kuin esim. muuten hyvä Max Factorin lyhyt tussi. En muuten itse pidä kiinni tuosta kynän varressa olevasta "pitokohdasta" läheltä kärkeä, vaan vähän kauempaa, tunnen saavani siten siistimpää jälkeä, mutta taitaa olla ihan mielipidehomma tämä.

Tästä kuvasta (ihohuokosteni, rutikuivan nassunahkan ja suussa olevan hiuksen lisäksi) voi huomata miten tuo sininen ripsari näkyy kun simmut on auki, kun sitä levittää perinteisen ripsarin tapaan keskityen kärkiin.

Oma harmistukseni ripsiväreissä on, että näitä iloisensävyisiä/erikoisvärejä ylipäänsä ei tule käytettyä hurjan usein, mutta toisinaan se olisi tosi kivaa.  Yhtäkkiä, kun taas tulee mieleen, että voisinpas vetäistä lilaa ripsiin, onkin jo kulunut yli puoli vuotta ripsivärin avaamisesta (joka suositeltava käyttöaika) ja sitten väri on joko kuivahtanut tai alan pohtimaan hygienakysymyksiä -noissa nestemäisissä tuotteissahan pöpöt muhii inhemmin kuin vaikkapa kuivissa puutereissa.

Jos ripsiväri näyttää ja tuoksuu hyvältä, käytän sitä vielä vähän yli puolen vuoden ajan, mutta kannattaako? Onko teillä kokemuksia? Sen olen oppinut kauan sitten, että ripsariin ei saisi "pumpata ilmaa" eli siis kun ottaa väriä harjaan, se tehdään enneminkin kiertämällä harjaa putkilossa kuin pumppaamalla harjaa eessuntaassun, niin ripsari ei ainakaan kuivu ennen aikojansa. Hurjin juttu, mitä olen nähnyt, on laittaa sylkeä kuivahtaneeseen ripsariin, herkkäsilmäisenä ainakin itselleni luvassa olisi silmätulehdus sen räpsähdyksessä!

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Ooh, kuulostaa jännältä! Miks mulla ei ala vihertää, byäääh! pinkkiä kehuttiin tosiaan myös sinisille sopivaksi, mutta olen vielä skeptinen, koska ainakin pinkki luomiväri saa minut vollottaneen näköiseksi samantien. Sinisestä meikkiskin tykkää, harvassa vaan riittää mokomassa pigmentti!

Sasso (Ei varmistettu)

Laita tippa kirkasta viinaa! Kuulostaa karulta mutta toimii :)

Hertta
Lilou's Crush

No eikun kuulostaa itseasiassa ihan toimivalta, siis jos tosiaan on kirkasta, ja jos sellaista olisi, ja jos tarttis jotain elvyttää! -eikös se justiinsa desinfekteeraa? hahaa, nyt on siis ostettava kaappiin "ripsivärinelvytysviinapullo" :D

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Juuri katselin noita jossain mainoksessa ja mietin että tulisikohan käytettyä arkena: olen aina lähtötilanteessa niin kiireessä, että yleensä minkäänlaisen pikasilmämeikinkään teko ei onnistu. Mutta ripaus esimerkiksi violettia ripsaria (mulla on vihreät silmät) voisi tehdä pienen säväyksen, ja sen ehtisi vaikka millaisessa hopussa... Näyttää kivan kirkkaalta tuo väri, välillä nuo "värikkäät" ovat niin tummia ettei ne oikeasti näy kunnolla.

Hertta
Lilou's Crush

Pitää tosiaan koklata ihan pelkiltään, minulla on Maybellinelta vihreä sävy, joka ainakin toimii ihan sellaisenaan, ja tekee justiinsa sen pienen säväyksen! Sitten voisi koklata vain siistiä meikkipohjaa, värillistä ripsaria, sipausta poskipunaa ja huulirasvaa, ja menoksi :)

Hottentotti (Ei varmistettu)

Tsemppiä toipumiseen :) Itse varmaan oon käyttäny ripsareita 6 kk jälkeenkin mutta osa kuivahtaa niin nopeasti ettei niitä kovin paljon pitempään voisi käyttääkään. Mainitsit tuosta YR rajaustussista niin miustakin se on ihan huippu ja harmittelin, kun sitä ei ollut netissä. Kävin kysymässä liikkeestä niin sanoivat, että tuote uudistuu ja nyt odotellaan tuotteen tulemista takaisin mutta ei ollut tietoa milloin se tapahtuu. Toivottavasti se on vähintäänkin yhtä hyvä kuin entinen :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi toivottavasti sama kynämuoto vielä tulee, sillä nyt näin vain sellaisen "lieriömallin" netissä! Kiva kuulla, että on muitakin faneja tuolla tuotteella :)

Laura00

Mitä kameraa käytät kun saat noin tarkkoja lähikuvia? =)

Hertta
Lilou's Crush

Kamerani on Olympuksen e-pl 5 näissä kuvissa, se tosiaan huomaa nuo huokosetki :D ei ehkä mairittelevin juttu, mutta tuleepa asia selväksi ;) 

Laura00

Heh, no mutta onpahan ainakin luonnollisen näköinen eikä mikään photoshopattu muovinukke :)

Mimmu+ (Ei varmistettu)

Kyllä mä oon käyttänyt samaa ripsaria vaikka vuoden, jos vaan sieltä on vielä jotain irronnut... :) Monet ripsarithan paranee kuivuessaan! ;)

Nordic White

Ihania kuvia! Tuo toinen kuva erityisesti on super suloinen :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.