Siniset verkkahousut kiinnostelee

Lilou's Crush

 

Ruoanlaiton lomassa (hedelmäinen ja chilinen kanakastike, muuten) ehtii kaikenlaista. Kuten huomata, että koko talven uinunut vaatekiinnostus muutakin kuin omaa kaappia kohtaan, on herännyt. Huomasin nimittäin laittaneeni merkille sekä H&M:n nettikaupassa (nuo ekat, kaikist hienoimmat) että Asoksella sinisiä verkkahousuja.

Erityisesti pehmohousut kiinnostelee, mutta myös lököhenkiset farkut, mikä nyt ei sitten taas ole mikään ylläri jos kurkkaa farkkuja sisältävään vetokoriini kaapissa. Mittään en tartte, mutta olisi se toki kiva, jos yhdet sellaiset löytyisi, jotka jatkuisivat ihan alas nilkkoihin saakka.

Jos kerran harmaat verkkarit saa toimimaan nilkkureiden kanssa toimistokelpoisina vetiminä, luulisin, että sinisissä homma olisi suorastaan lasten leikkiä.

Mitäs tuumaatte? Vaiko mitäänkö?

Kommentit

Misse (Ei varmistettu)

http://www.globehope.com/fi/products/vuosaari.html

Eikä tuu niin huono omatuntokaan.

Hertta
Lilou's Crush

Olipas hyväntuuliset housut, kaikin puolin :) Ovatkohan muuten ihan oikeasti "teryleeniä"? Matskutietoja en siis osannut bongata. Itselleni en ole nyt uusia hankkimassa, vaikka ihastuttaisikin, mutta kivalta näyttävät nämä kaikki! Ja hyvä vinkki muutenkin tuo globen nettikauppa!

Mindeka
Ma-material Girl

Ooh!

Taas tämä yksi mukavuudenhaluinen nostaa täällä päätään innosta ;)

Pikkuvinkki kuitenkin:

Henkkamaukat näyttää kivalle, mutta harvoin ne livenä lunastaa odotuksiaan (varo tällaisissa polvipusseja!!). Ostin paritkin lökäriverkkarit halvalla, ennenkuin tajusin, että ne halvimmat ei näissä materiaaleissa toimi, koska polvet lurpahtaa puolikkaassa päivässä pussille ja kokonaisuus on epäsiisti. Toimii siis kotona, mutta ei toimistolla. Mutta: Onhan ne kivat!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.