Sk8er Girl 2008 @ SOKEVA

Lilou's Crush

Tybykän taidonnäyte kaarella.

Kaverini Eero ja viisivuotias poikansa visiteeraavat Korson Sokevahallilla yhtenään, ja viimeinkin me päästiin mukaan. Ja oli niin kiva, että ette kuulkaa usko!

Sokevahallista löytyy tekonurmihalli ja tämä sisäskeittiparkki sekä skeittikauppa Lähis, josta mies ostikin itselleen uuden dekin vanhan loppuun rakastetun tilalle.

Hallilla meikäläinen noviisina otettiin niin lämpimästi vastaan, ettei paremmasta väliä. Nuoret scoottipojat neuvoi, missä kannattaa pienen tyttöni harjoitella laudan päällä pysymistä, auttoivat rahtaamalla miniramppeja ja tuntuivat olevan hengessä mukana, vaikka ihan varppina oltiin pahasti tiellä monet kerrat.

Kuva Sokevahallin FB-sivuilta

Minä puolestani meinasin pissata sen seittämäntoista kertaa pöksyihini, kun oma kaveri ja edellämainitut nuoret herrat tekivät temppujaan rampeissa ja poolissa. Siis takuuvarmaa sydärikamaa varautumattomalle. Miten onnetonta, että kamerastani loppui akku melkein heti hallille tultua ja jouduin tyytymään kännykameraan, joka ei pysynyt tyyppien perässä ensinkään.

Oli kertakaikkisen uskomatonta, miten nopeasti rasavilli lapsi oppi homman juonen kiikkerällä laudalla Mutta toisaalta, saa kohkata, kaatuilla ja testailla maatuntumaa sydäme kyllyydestä. Tunnin jälkeen tyttö pysyi jo suht napakasti laudalla, otti vauhtia pienille rampeille ja osasi kääntää lautaa jonkin verran sen päällä seisten. Silmät hällä kuitenkin alusta saakka paloivat isojen ramppien ja poolin (tuo kulhon näköinen skeittipaikka) suuntaan...

...ja tuonne se sitten parin tunnin päästä päätyi. Jo hetken aikaa aktiivisesti skeitannut viisivuotias herrasmiesseuralaisemme meni niin suvereenisti poolissa, että sinne piti tytönkin lopuksi päästä kokeilemaan. Kovin kauaa ei lauta pysynyt kerralla alla, mutta yritys oli kertakaikkisen sinnikästä, eikä pohjakosketuksista oltu moksiskaan. 

Skeittari-isä-ihmisen silmät taisi hikoilla vähän liikutuksesta.

Ekoja temppuja tarkkaavaisesti opettelemassa.

Aikuiset, jos vähänkin kiinnostaa, viekää lapsukaisianne testaamaan hallia, tai menkää itse! Hinta esimerkiksi 2,5 tunnin vuorolta on vain 5€ ja jäsenhinta 3,5€.

 Superhyvä fiilis, mieletön vauhti ja edukas monipuolinen kahvila. Me mennään taas ihan pian, lämpimät terkut hallille ja kiitokset superavuliaille scoottipojille, nähdään taas!

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

EIKÄ MITEN LIIKKISTÄ!!!!! Mun alahuulessa on pari reikää, kun purin sitä niin kovin liikutuksesta :D

Hertta
Lilou's Crush

Saara no eikö!!! Oli kyllä ihan mieletön!!! Tulevaisuuden Saara S (jos muistat sen FB-photon)  lienee laudalla liikkuvaa ja pakkia sillä vetävää sorttia ;) Tutkitaas sitä leukaa sitten perjantaina, olenhan melkein kirurgi sairaalassa vietetyn ajan perusteella.

Wau! Harmi että oma poika ei ole kovin kiinnostunut skeiteistä, viime kesänä kyllä halusi kokeilla mutta ei uskaltanut yhtään päästää äitistä irti. Ehkä sitten ensi kesänä tai sitä seuraavana, kerkeäähän sitä. :D

Rouva Äs (Ei varmistettu) http://satumaasta.blogspot.fi

Ihana skeittityttö! Ja mahtavaa nähdä, että skeittaus innostaa koko ajan enemmän tyttöjä lajin pariin - ei tämä tosiaan ole pelkästään poikien juttu. :)

Jos skeittikärpänen puraisee enemmän, niin kannattaa seurata Tyttörullalautailijoiden toimintaa www.rullalauta.fi/trl (aktiivisimmin tosin facebookissa: https://www.facebook.com/pages/Tytt%C3%B6rullalautailijat-ry/366494966977). Toki suuri osa harrastajista on vanhempia, mutta mukana halleilla on usein ollut myös pienempiä skeittaajia. :)

Itse odottelen juuri esikoista syntyväksi, niin vaikka tulokas olisi poika, niin voi olla varmaa, että tuleva äiti on innoissaan opettamassa skeittausta, jos pientä vain laji kiinnostaa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi kuinka söpö skedetyttö!

Minä olen 10- ja 12-vuotiaan pojan skedetäti. Synttäri- ja joululahjat haetaan Ponkesista tai Union Fivestä. Tai NYC:stä skedekaupoista (silloin olen maailman paras täti :-))

Skedeporukat on mukavaa sakkia. Muutaman kerran kun olen vienyt jonnekin uuteen paikkaan, olen arponut että uskaltaako niitä jättää sinne keskenään, mutta tunne on hälventynyt muutamassa minuutissa, koska kaikkia kunnioitetaan ja autetaan. Uskomattoman mukavia tyyppejä tuon lajin parissa!

Ja Sokevasta en ole koskaan kuullutkaan, ystävä asuu siinä vieressä, joten tiedän paikan, mutten tajunnut että siellä on skedeparkki.

Mimmu+ (Ei varmistettu)

Oonkohan mä ainoo joka kiinnitti huomiota vaan tohon söpöön mieheen, hehehehe.

Hertta
Lilou's Crush

MrsAgatha, no joutaahan tuota vielä -ja onhan se aika hurjaakin, mustelmilta ei oikein taida voida välttyä, joten poikasi taitaa vain olla harvinaisen fiksu ikäisekseen :)

Rouva Äs, voi että, mä oon kade, kunpa itsekin osaisin opettaa edes vähän, mutta omista kokeiluvuosista on niiiiin pitkään, että ei toivoakaan :D Onneksi mies hoitaa ton homman sitten. Onnea hurjan paljon loppuodotukseesi, voi hyvin :) -niin, ja kiitos vinkistä, käyn ilman muuta katsomassa!

Vierailija, oli se kyllä aika söötti ja tomerana -ja nyt olisi myös kade skedetädistä (vaikka omansakin vallan parhaita :) Ja just tommonen oli munkin kokemus, ainakin meidän ensikosketukselta, rohkaisee kyllä toistekin paikan päälle! Ja hei, ehdottomasti viet tyypit sinne skeittaamaan!

Mimmu+, hih, no ehkä mäkin vähän ;)

 

Working mum (Ei varmistettu)

Ihanat! Oliko siellä skeitit ja skuutit ihan sulassa sovussa? Meillä meni skedevillitys ohi ja skuutti tuli tilalle. Sekin on hauskaa touhua. Eltsua ollaan kesällä kulutettu, mutta tuo Sokeva pitää kyllä testata jossain vaiheessa.

Hertta
Lilou's Crush

Working mum, joo, oli! Mutta skuutteja oli paljon enemmän, se on selvästi  "se juttu" nytten, skeittareita ei ollut kuin meidän porukka ja muutama muu, loput vajaat parikymmentä potkutteli! Menkää ihmeessä tuonne koklaamaan, kurkatkaa aikataulut sivuilta että koska on sopiva aika -ainakin tuo su ap oli rauhallinen :)

jjj (Ei varmistettu)

Eh heeee....minäkin kiinnitin erityistä huomiota sinitakkiseen mieheen... :D En tiedä onko siis kyseessä sinun miehesi vai kaverisi mutta katsoinpa pari kertaa. No, okei, ainakin kymmenen kertaa :D!!!

Aika kiva.

Hertta
Lilou's Crush

jjj, hahaa, sinitakki-slash-harmaahuppari, se on mun. Saa ihailla vapaasti, oikein hyvä mies :)

keamar

Jee, vihdoin pääsitte skeittaamaan! Jään innolla seuraamaan edistystä... me opetettiin eilen Kontulan tyttövuorolla noin 10-vuotiaita tyttöjä droppaamaan kaaresta. Oltiin niin ylpeitä kun he vihdoin uskaltautuivat kaaresta alas ja innostuivat lopulta niin, etteivät kotiin meinanneet lähteä. Kyllä se niin on, että pienet oppii ihan eri tahtiin kuin itse! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.