Sneaky-Sneaky

Lilou's Crush

Näyttää siltä, että wedge-sneakers eli kiilapohjatennarit ovat tänä keväänä lyömässä totaalisesti läpi. Kuten niin usein trendien kanssa käy, ensin ne näyttävät ihan kamalalta, mutta kun silmä tottuu, alkavatkin kummasti viehättää.

Olen parin kuukauden ajan mennyt bäk-änd-forth eräiden tiettyjen Topshopin kenkien parissa. Ovat aiheuttaneet varsinaisen päähänpinttymän. Tuossa kollaasissa keskellä. Kaunis konjakkiväri myytiin loppuun, mutta sininen on oma suosikini.

Isabel Marantit olisivat toki ne kaikkein cooleimmat, mutta kukkaro karjuu kauhusta jo ajatuksesta -Mirandan Willowit n. 760 dollaria...

Kollaasin kengät:

1-4 Ash, 5 Topshop, 6+Miranda Kerrin popot Isabel Marant, 7 See by Chloé

Mitäs tuumaatte, hot or not, näin finglish-painotteisen postauksen loppuun?

Kommentit

Esba (Ei varmistettu)

Oon noita See by Chloén kenkiä kuolannut. Olivat alessakin. Tuollainen vaalea nahka ja valkoinen pohja sopivat niin hyvin tänne Suomeen... Mutta siis niiiiin hot, mun mielestä! :)

marijjja (Ei varmistettu)

Kiilakorkoisista tennareista tulee mielikuva niihin hirvittäviin, muutama vuosi myytyihin Converse-kopio-korkkareihin. Voin edelleen pahoin ajatuksestakin. Mutta nämä kollaasin tennarit näyttävät toinen toistaan ihanammilta. Mäkin haluan!

G (Ei varmistettu)

Kiilakorjolenkkareiden äiti on italialainen Hogan. Ovat valmistaneet niitä pitkään, vaikka eivät ole olleet muodissakaan. Esim Roomassa valehtelematta joka toisella on Hoganit. Ashillä on upeita nahkaisia.

Caelia
Caelia's

Voi apua.. :)  Mutta ehkä ne alkavat omaakin silmää miellyttämään kun niitä näkee enemmän.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nro 6 coolein?? Minusta näyttävät rumilta ja halvoilta. Mutta nuo keskellä olevat ovat ihan ok nätit:)

Jossu (Ei varmistettu)

Back to the 80's. Muistan nuo kahdensankymmentäluvulta, joten kauheasti ei toinen kierros innosta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ah, jokohan löytyis mullekin kokoja!
Tilasin Guessin vastaavat parisen vuotta sitten, meni duunikaverille, tilasin toiset, edelleen pienet, meni miniälle...sen jälkeen olen vain haikaillut!!
Nyt taitaa tulla asiaa kaupoille :D

Vitonen ja seiska mun makuun!!

Mun täytyykin pistää sut nyt ihan heti iPadiin suosikkeihin tai omalle blogilistalle, tuppaat jäämään näköjään vähän paitsioon...

terkuin Pepi

taru /tarumariam.blogspot.com (Ei varmistettu)

See by Chloét on superkauniit, eikä niin tennarimaiset kuin nuo sporttivaihtoehdot :) Pitää katsella alennusmyyntejä sillä silmällä josko tällaiset nappaisi itselleen. Voisin hyvinkin kuvitella tepastelevani keväällä kiilatennareilla, vaikka aluksi ne aiheuttivat kauhun väristyksiä.

Isabel Maranteista taas tulee mieleen wedge yhdistettynä kakstuhattaluvun alun läskeihin skeittikenkiin, jotka kulkivat ainakin Oulun suunnilla lempinimellä sämpylät - olivat kuumaa kamaa ainakin mun ala-asteella, enkä ehkä vielä ole valmis niiden toiselle tulemiselle vaikka olisivat kuinka coolit!

Terkuin,
vaitonainen vakkarilukija

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.