Sokka irti

Lilou's Crush

Varsa kevätlaitumella, se kuvasi olotilaa, kun kuukausien paikallaan olon jälkeen pääsin eilen kartsalle hengaamaan! Vaikka kaikki tapahtui kuin hidastetussa filmissä, jossa ei ole juurikaan huimia juonenkäänteitä,  päivä oli kertakaikkisen ihana. Paristakin syystä:

  • Koska kevätlaidun
  • Koska lomapäivä kahdestaan miehen kanssa

Niin, me ollaan päädytty jollakin aivan käsittämättömällä tavalla olemaan kotona kaksi miehen kanssa! Typyliino viihtyy mökkeilemässä lähisuvun kera muutaman päivän, ja hoksattiin, että ei olla kertaakaan oltu kotosalla ilman tyttöä kaksin pientä hetkeä pidempään, vaan ainoat kerrat jotka tyttö on ollut yön yli reissussa, meillä on ollut jotakin menoa. Edellisen kerran taisi muuten olla viime kesän Flow... Että jo oli kenties aikakin.

Vallan villiin päivään sisältyi brunssi ravintola Sunn:issa -menetteli, mutta tuskin mennään toiste, pienet vauvantarvikeostokset Stokkalta ja varsin farkkuisat aleostokset miehelle ja minullekin alefarkkua liivin muodossa (näkyy tuossa ylläolevassa kuvassa muuten), jätskillä käynti ja Akateeminen kirjakauppa. Ja jokaväliin rötköttelyä sopivissa sohvissa ja nojatuoleissa. Ja sitten kotiin mansikoiden kanssa.

Ihan kuin olisi ulkomailla käynyt! Koska ollaan ilmeisesti vielä huomenna menossa keskustaan lounasaikaan, kivoja lounasvinkkejä saa tosi mieluusti tiputtaa kommenttilaatikkoon, jos sellaisia Kampin/Punavuoren suunnalta tulee mieleen!

Kommentit

Iiriss (Ei varmistettu)

Voi että, tästä tuli jotenkin tosi iloinen fiilis puolestasi kaikkien niiden pitkien lepopäivien jälkeen! Ihan mahtavaa, että pieni pulla-pallero on pysynyt kiltisti omassa kabiinissaan sillä välin kun äiti on vähän purjehtinut kesälaitumilla :)

Hertta
Lilou's Crush

Ihanaa kun myötäelät ilossa ja huolessa, kiitos <3 juuri tällä hetkellä fiilis on, että tyyppi on vetänyt herneet nenuliin, aikoo kasvaa kuusikiloiseksi ja syntyä joskus joulun alla, kun ei otettu vastaan kuukausi sitten ;) mutta hyvä näin, oikein hyvä!

Jenniii
Pupulandia

Ihana sinä ja voi luoja, mitkä pyrskähdykset sait aikaan tuolla visiollasi kuusikiloisesta pallerosta, joka kieltäytyy tulemasta ulos ennen ensi joulua. :D Toivottavasti ei sentään! Ihanaa nähdä sinut noin hyvinvoivana ja mahakkaana! <3

Suskik (Ei varmistettu)

Ajattelin otsikosta, että nyt on limatulppa irronnut XD Nojoo... Ei ole tuo brunssi liiemmin muualtakaan kehuja saanut, eipä tarvitse käydä.
Oikein hyvää loppuodotusta teille ja ihania vapaapäiviä! :)

Hertta
Lilou's Crush

Tsihihi, en mää ny semmosii taida tohtia rapsata :D

Brunssi oli siis ihan ok, mutta ei kyllä parhaiten minun makuuni, olen vähän tuhdimman tarjooman ystävä. Kun vielä pöytämme oli todella likaisessa paikassa (seinät täynnä roiskeita, valumajälkiä ja tahroja) ja meteli välillä tosi kova (en syytä lapsia vaan akustiikkaa) niin mennään muualle ens kerralla (hih, omien pikku kiljukaulojen kanssa ;) tarjoilijamme oli todella palvelualtis mies ja hymyileväinen, se oli ehdoton plussa, samoin kuin sijainti, jonka vuoksi hinta oli ok (buffetti+erikseen tilattava pieni muna-pekoniannos yht 28€). Siitä en tykännyt, että vain vesi/kahvi/tee kuului brunssibuffettiin, ei mehuja tms, vaan kaikki olisi pitänyt tilata erikseen laseittain. Blah.

MinEna
Kasvukäyrillä

http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/kesatempo-2014

Otatko kopin? :) Silleen varovasti, ettei Pulla järkyty <3

Hertta
Lilou's Crush

Oi, otan! Teen haasteen ensi sunnuntaina :) kiitos!

Fille (Ei varmistettu)

Jos mahdollista ja on kaunis sää, käykää ihmeessä tsekkaamassa Eiranrannan uusi Cafe Birgitta. Kaupungin paras merinäköala ja hyvät tarjoilut lounaineen - tykkäät varmasti. Tsemppiä masun kanssa, hienoa kun pulla paistuu vielä :-)

Hertta
Lilou's Crush

Voi just sinne niin kovin tekisi mieli, kuinkas arvasitkaan ehdottaa! Meillä typsy tuleekin nyt jo kotiin, mutta mennään sitten myöhemmin koko sakki testaamaan! Näyttää ihanalta!

Fille (Ei varmistettu)

Siellä viihtyy varmasti koko perhe - joko Pulla masussa tai vaunuissa teidän muiden seurana :-) ja pikkuneidille on tilaa puuhastella ja ihmetellä kaikkea mukavaa. Kivoja kesäpäiviä teille!!

Hertta
Lilou's Crush

Kiva kuulla :) sinne ehkä siis ensi viikolla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.