Sormi suussa, naku kateissa

Lilou's Crush

Pari viikkoa sitten illanistujaisissa naapurissa ystäväni Hanna alkoi hihittää, kun tulin intoilleekseni jostakin värikkäästä kosmetiikka-asiasta. Siksi kuulemma, kun näytän niin naturellilta elliltä suurimman osan aikaa. Totta se onkin, kun kävin miettimään: vaikka kokeilen innokkaasti villejäkin värejä, tasapainotan kokonaisuutta automaattisesti siten, että lopputulos on hyvinkin neutraali. Tältä pohjalta onkin vähän hassua, että meikkipussistani puuttuu yksi tärkeä juttu, nimittäin nudesävyinen luomiväri/luomiväripaletti.

Olen käyttänyt tähän saakka mahdollisimman luonnolliseen ilmeeseen joko Bourjousin vaaleanpunaista palettia tai milloin mitäkin vaalean sävyistä luomiväriäni. Harmillisesti kaikki omistamani luomivärinit hohtavat, säihkyvät, kimmeltävät ja kukkuvat siihen malliin, että se ihan aito ja oikea nudetyyli jää saavuttamatta. Erityisesti kaipaisin hyvää nudeluomiväriä siksi, että kuten olette ehkä huomanneet, olen viimeaikoina tutustunut (kurkkase linkeistä vanhat postaukset) kahteenkin ihanaan tummaan huulipunaan, mutta jotta koen ne omakseni, on muun meikin oltavakin sitten mahdollisimman hillitty, ja siinä ei happy-shiny-värit oikein toimi.

Kerro kerro siis, oletko kohdannut täydellisen nakuvärin, ilman kimalletta tai hohdetta? Vinkkaa löytösi! Saa olla kotimainen, ulkomainen, nettikauppakaveri tai marketin hyllystä, kaik käy :)

PS. Huomasin, että yksi lempparililyluettavani Sara olikin jo tutustunut Naked-palettiin, näyttääpä hänellä todella hyvältä! Yksi ääni siis heti Urban Decaylle :)

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Juurikin tuon Naked Basicsin Walk of Shame sävy on parhautta! :)

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa hyvältä (paitsi se shame, tietty;) mikäs se noista sävyistä on? Vaikuttaa kyllä monen arvostelun mukaan kelpo paletilta, miksi miksi miksi en viime reissulta sitä ostanut?

LTL-Anna
Loving These Looks

Se on tuo kolmas, myös toinen (Foxy) ajaa asiansa, nelosta (Naked2) käytän kulmiin ja joskus teen tuolla kuudennella (Crave) rajauksen- eli kaikin puolin ihan mieletön sijoitus ollut! :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Tuossa Naked 2:ssa oli just sellaiset sävyt, mitä usein käytän, meinasin sen viimeksi ostaakin! Hyvä siis muuhunkin kuin "en muka yhtään oo meikannut, e-he-hen" basic-versio :)

LTL-Anna
Loving These Looks

Naked Basics löytyy hyvään hintaan lookfantastic.comissa, täytyy itselkekkin tilata kun juurikin nuo nudet sävyt ovat päässeet loppumaan kovassa käytössä :)

Hertta
Lilou's Crush

no justiinsa sieltä itsekin katsoin, kun tuli alekoodi -15% kun en pitkään aikaan ole tilannut mitään!

Hertta
Lilou's Crush

Nonnis, Rauma is the place to be -on muuten ollut mun kotimaankohdelistallani pitkään, en ole koskaan käynyt! Ystäväni opiskelee siellä, ja toinen on sieltä kotoisin, eli paljon hyvää siellä on ollut ja sieltä on tullut jo omaankin elooni :) Superhyvät löydöt, kunnon alehaukkaukset :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Katti Matikainen oli yhdessä jaksossa Raumalla, ja siinä kerrottiin mikä on kitugränni, hih hih!

Miira2013 (Ei varmistettu)

Tuo Saran esittelemä palettihan on siis tosiaan Naked Basics, eli sitä THE Urban Decayn Naked -palettia pienempi. Alkuperäisessä on 12 sävyä ja tuossa Basicsissa kuusi. Mielestäni värit on valittu hyvin, joten minimalisti varmasti pärjää pienemmälläkin :-)

Hertta
Lilou's Crush

No nimenommaan, musta näyttäisi että tuo basic olisi justiinsa passeli :) Ja kokonaisuutena ne isotkin paletit vaikuttaa tosi hyvältä sävyjen puolesta, en kestävyyttä tosian ole päässyt kokeilemaan :)

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Juuri tuossa meinasin Beauty Baysta klikata Naked Basicsin ostoskoriin, mutten raaskinut. Olen kaipaillut nude-luomiväripalettia minäkin, ja tuota on kehuttu monelta suunnalta. Olen vain aika huono ylipäänsä käyttämään luomivärejä, mutta ehkä tuon avulla sitä innostuisi...? Nykyään myös kaikki minun palettini kimaltavat liikaa, mikä siinä oikein on että mattavärejä on hankala löytää...

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa nyt kovasti siltä, että meidän ostoskoreissa on pian tuo sama paketti :) meikäläinen käyttää meikatessaan aina luomiväriä, ja on kyllä outoa, että mattaa ei silti täältäkään löydy! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse en oikeastaan koskaan osta luomiväripaletteja, koska kuitenkin niistä aina jää jotkut värit vähemmälle käytölle ja toiset taas loppuu ennen aikojaan. Olen onneksi pitkän haeskelun jälkeen löytänyt Body Shopista edullisia mattavärejä nuden sävyissä.

Hertta
Lilou's Crush

Tuo on niiiin totta! Aina yksi-kaksi sävyä on ne suosikit, ja loput liki koskemattomia! Ja hei olipas hyvä vinkki tuo BS, sieltä en ole pitkään aikaan ostanut muuta kuin vartalovoita, sitä kuluukin sitten tölkkitolkulla.

Ellisly (Ei varmistettu)

Laitoinpa tilaukseen Lookfantasticista tuon Naked Basicsin ja samalla Brow Boxin. Kaipailen niin perustuotteita, jotka on helppo myös ottaa mukaan ja joihin voi aina luottaa. Ehkä näiden kanssa uskallan vihdoin kokeilla myös kirkkaan punaista huulipunaa.

Hertta
Lilou's Crush

No ihan saman nakupaketin minäkin just nyt vielä viime töikseni tilasin :) tuu kertomaan sit, mitä tykkäsit! Ja punalle iso pysty peukku!!

Heidi_S (Ei varmistettu)

Itsellä on Isadoran 5 värin Eyeshadow palette Matte Chocolates, jotka on kyllä todella mattaisia. Oman kokemuksen mukaan Isadora levittyy hyvin ja tuo paletti kattaa aika hyvän skaalan värejä vaikka onkin vain viisi vaihtoehtoa.

nansk

Itse tykkään kanssa tästä ihan valtavasti, mutta mun tosi vaalealla iholla se paletin vaalein sävy on kamalan näköinen. Liian tumma ja punertava, vaikkei koskaan uskoisi. Näytän aina kokeillessani ihan siltä kuin olisi silmätulehdus :D Että se varsinainen nude-elementti jää siitä pois. Muuten tästä paletista en kyllä luopuisi!

Yhdessä IsaDoran vanhemmassa paletissa, jossa oli neljä sävyä (Coffee Blends, jos en ihan väärin muista) oli kaksi paljon parempaa vaaleaa. Sitä palettia en kyllä ole nähnyt aikoihin missään, mikä on sääli.

Mirsela (Ei varmistettu)

Jos ei palettia kaipaa, niin edullinen vaihtoehto on Wet'n'Wildin Brulee, joka on hyvä mattainen nude-luomiväri. Itse(kin) epäilin ko. merkkiä, mutta ainakin tässä on hinta-laatusuhde kohdallaan. :)

Hertta
Lilou's Crush

No vitsit, tuo merkki on ainakin hinnaltaan todella ystävällinen, Brulee menee heti tsekkaukseen :) Kiitos vinkistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.