Sukka tukassa

Lilou's Crush

Sukkanuttura. Kuulostaa järjettömältä. Olin ihan blogvictim, ja koklasin Jennin tutoriaalin turvin juuri ekaa kertaa. Ja hämmästyksekseni se onnistui! Jos onnistuu minulta, onnistuu ihan keneltä tahansa. Nyt on kampausvalikkooni "tukka auki pehkona, tukka auki suoristettuna ja tukka ponnarilla" tullut varsin varteenotettava ja erityisen tervetullut haastaja.

 

Lyhyesti: sukasta leikataan kärkiosa pois, ja se rullataan "donitsiksi". Tukka laitetaan korkealle ponnarille tavallisella lenkillä, ja sukka pujotetaan sen perään siten, että se on joko keskiosassa tai vähän enemmän latvaan päin, tukan pitudesta riippuen. itselläni n. 15 cm latvasta.Sitten tukan kärjet tungetaan ulkokautta jotenkin kutenkin sukkalenksun alle piiloon, ja aletaan kääntää sukkaa ympäri-ympäri-ympäri kohti päätä. Avot, valmis. Ei pinnejä, ei lakkaa. Pöyheä nuttura.

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

I'm so proud of you my love! :D Upea nuttura! :)

Hertta
Lilou's Crush

Thanks to you, darling, eipä ois mulla tullut mieleen tunkea alusvaatetta tukkaan :D

Tara (Ei varmistettu)

Tuo on minun 10-vuotiaan tytön lempparikampaus. Itsekin netistä löysin tuon ohjeen ja nyt saan tytölle vääntää nutturaa harva se päivä. Mutta helppo tosiaan.

Hertta
Lilou's Crush

Tara, minäkin lupasin laittaa nelivuotiaalleni saman "pullan" tänään töiden jälkeen :) Saas nähdä, kestääkö neitosen kärsivällisyys senkään vertaa ;) Mutta on kätevä lapsella, jos suostuu pitämään, ei tule tukka silmille koko aikaa!

Muikku_ (Ei varmistettu)

Minä olen oikein nutturamestari, töihin pitää vääntää joka aamu ja pinnejähän saa etsiä aina..... täytyy varmaan testata tätä tänään, on niin siistin näköinen.

Hertta
Lilou's Crush

Muikku, todellakin suosittelen, ihan superhelppo. Matkan varrella aina näyttää, että mettään menee, mutta lopputulos aina onnistuu :) Jennin videosta on paljon apua varmasti kanssa!

Luru
Changes

Nonni, ja nyt sait sitten sinä minut tähän koukkuun! Tänä aamuna pengoin sukkalaatikkoa ja pätkäisin ne kaikista kuluneimmat - jotka sopivasti olikin tukkaan hukkuvat beiget. Ja voi vitsi, niin helppo ja kiva kampaus! Ja huikeasti nopeampi kuin tavalliset huitaisunutturani, jotka eivät edes näytä yhtä hyvälle! Kiitokset vain sulle ja Jennille - taisitte antaa pari minuuttia lisää nukkumisaikaa aamuihini :) <3

Hertta
Lilou's Crush

Luru, oooo, mahtavaa, me Jenskan kanssa ollaan verii häpii :) Mä otin tuosta vakkarin tokapäivän kampauksen kanssa :) Kivaa päivää!

Vierailija (Ei varmistettu)

ohhoh sukkaniksejä! Tätä pitääkin kokeilla :))

toivottelen samalla aurinkoista Juhannusta :)

-Katja
katwalkblog.blogspot.com

Muikku_ (Ei varmistettu)

Kokeilin ja onnistuin. Hieno ja muhkea kampaus tuosta tulee, etenkin jos laittaa kaksi sukkaa :)

Löysin myös jostain laatikoiden kätköistä kamalan tekotukkahiuslenkin, sopii muuten tähän tarkoitukseen paremmin kuin hyvin. Hukkuu hienosti hiuksien sekaan, laitoin sillä tämänpäiväisen työnutturan kun noi miehet voi vähän ihmetellä miki mulla näkyy valkoista ja leppäkerttuja nutturan alta....

Vierailija (Ei varmistettu)

KKKIIITOOOS, pelastit tällaisen tukkasurkimuksen loppu elämän!

Hertta
Lilou's Crush

Muikku, jee! ja leppakerttusukka, voiko olla söötimpää juhannusnutturasukkaa :)

ja vierailija, mieletöntä, olen sanaton tästä kunniasta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.