Suloinen l'Impératrice sitoo ystävät yhteen

Lilou's Crush

Liisani toi minulle tuliaisia. Suloisen D&G:n 3 3 L'Impératricen.

Nuuhkin tätä aivan ihastuneena hänellä jo kauan sitten.  Nyt, kun emme enää jokaista päivää vietä kylkimyyryssä aamusta iltaan, lämpimän kukkainen mutta kuitenkin sitruksinen tuoksu sekä tuo ystävän iholle, että tuoksuu myös meikäläisen nahassa aikas ihanalle.

Kevyelle, kuplivalle, kietoo lämpöönsä, mutta ei tukahduta.  Ihan kuin aito ystävyys.

Sephora kertoo tuoksusta näin: 3 L'Imperatrice is a confident, charismatic, boundary-shattering blend with a top of rhubarb, kiwi accord, and red currant; a heart of pink cyclamen, watermelon, and jasmine; and a base of musk, sandalwood, and grapefruit wood. The impression channels a successful, compelling character that is neither male, nor female, nor unisex, moving with dynamism to the free, edgy style that marks the D&G fashion empire.

Kommentit

Liisa
Osasin!

Oo, kaimalla (ja sulla) on hyvä tuoksumaku! Olen yhden tuoksun nainen ja tuo on ollut minunkin valintani nyt pari vuotta.

Miira (Ei varmistettu)

Rakastan tuota tuoksua ja säästelen juuri viimeisiä tippoja sitä ihanuutta..

Nou

Olen myös ollut tämän tuoksun pauloissa jo muutaman vuoden, eikä loppua näy :)

Ansa- (Ei varmistettu)

Voi ei, juuri tuota ostin pari vuotta sitten lomaltamatkalta, käytin viikon ja sitten alkoi raskauspahoinvointi ja kaikki tuoksut (erityisesti silloin käytetyt) alkoi ällöttää. Nyt on kaapissa majaillut koskemattomana tämä ihana tuoksu :/

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Onpas muuten aika ihana ajatus, että ystävä on tavallaan mukana koko ajan tuossa tuoksussa :) Ihmisen tuoksumuisti on muutenkin aika jännittävä, sillä tuoksut voivat tuoda pintaan jotain ihan unohtuneitakin muistoja! Itse olen ihastellut tuon sarjan ihania pulloja, jollaisen haluaisin kylppäriä somistamaan, mutta sopivaa tuoksua niistä ei ole löytynyt... Tuo on omaan makuuni hieman liian imelä, vaikka hyvä tuoksu onkin.

RH (Ei varmistettu)

Paras tuoksu ikinä.

Hertta
Lilou's Crush

Liisa, no on teillä, erinomainen maku! Mulle tuo tuo juuri sopivasti vaihtelua niihin omiin "ikuisuustuoksuihini". Tosi ihanainen :)

Mira, tiedän tunteen, kun lempituoksusta alkaa olla pohja näkyvillä :) Onneksi tätä voi vielä sentään ostaa, ei ole poistunut markkinoilta, pientä lohtua siis!

Miaable, vitsi, sinäkin, ja mää tähän vasta tovi sitten tosiaan tutustuin! Mistä olenkaan nämä vuodet jäänyt paitsi kun työ muut ootte tuoksuneet niin hyvältä :)

Ansa, voiii jehna! Mulle kävi ihan vastaavasti muutaman vaatteen kanssa tuossa tilassa! Eikä niitä vaan PYSTY käyttämään!

Sini, musta siinä on jotakin lohdullista ja lämmittävää. Ja joka kerta kun pullon otan esille, tulee Lissu mieleen. Viimeksi piti lähettää sydänviesti ihan vain ajatuksen merkiksi :) Imelä on kyllä tosiaan, minäkään en itselleni ihan ainoaksi tuoksuksi ehkä jättäisi, mutta juuri vesituoksujen jälkeen käytettynä kerrassaan piristävä.

RH, hyvä on, kertakaikkiaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.