Suloista äitienpäivää

Lilou's Crush

Meillä järjestyksessään neljäs äitienpäivä alkoi (saapumisella siivottuun yläkertaan, puunattuun keittiöön) herkkuaamiaisella, huolella piirretyllä kortilla ja paketilla, johon olin ehkä vähän antanut vinkkiä -uusi tuoksusuosikkini, kukkainen, keveä ja lämmin Coco Mademoisellen edt-versio löytyi paketista, supsautin heti ranteelle.

Nyt muu perhe on ulkosalla puuhastelemassa,  ja vietän harvinaista hiljaista omaa aikaa tyhjässä kodissa, tekemättä yhtään mitään.

Kenties nappaan kirjan käteen, tai taidanpa kuitenkin vain katselella tästä sohvalta  taivaanrantaa ja muistella omaa rakasta äitiäni.

 

Hyvää ja lämmintä äitienpäivää kaikki äitikollegani.

Kommentit

Luru
Changes

<3

Hertta
Lilou's Crush

Hyvää äitienpäivää Lurulle sinne kulmille! Viime vuonna mekin juhlimme siellä, ehkä ensi vuonnakin taas :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Herttainen, hyvää äitipäivää! <3

Hertta
Lilou's Crush

Henna, samoin sulle, tuplamamma <3 täällä nuuhkuttelen edelleen sun nimikkotuoksua :)

Tasaraita

Ihanaa äitienpäivää sinulle! Täällä järjestyksessään toinen äitienpäivä ja päivä on ollut mitä mahtavin. Ehkä siksi että mitään odotuksia päivän suhteen ei ollut. Vain ihanaa yhdessäoloa perheen kesken. Päivä on kuitenkin yllättänyt positiivisesti. :)

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Ihanaa äitienpäivää, Hertta! Aurinko paistaa kaikille äideille, myös pilven reunalla kilisteleville &lt;3 Minulla jo kuudestoista (!) äitienpäivä, sain uusia juoksuvaatteita joita oli pakko tietenkin heti lähteä testaamaan :) Oli hyvät!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos ihanainen! Ja mikä mahtava suoritus teikkiksellä jo takana! Kuustoista kertaa onnea, näin vähän myöhässä :)

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu)

Keksin äsken uuden blogihaasteen ja haastoin sinut mukaan! http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/2013/05/ma-en-oo-koskaan.html

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.