Sunnuntaitytön synttäriasu

Lilou's Crush

Tänään juhlittiin suloistakin suloisemman spesiaalityttösen, eli rakkaan ystäväni lapsukaisen yksveesynttäreitä. Oli niin lystiä! Ja miten ärrrsyttävää, ensimmäistä kertaa ikinä kävi epäonni, että synttäreillä otetut kuvat haihtuivat savuna ilmaan siirrettäessä muistikortilta koneelle! En voi uskoa tätä epäonnea, onneksi juhlissa oli monta muutakin kuvaajaa. Hitsi että harmittaa!

Lapsen synttäreille piti tietysti laittaa värikästä päälle. Korkkarit unohtui kotiin, joten juhlissa sipsuttelin sukkasillani. Kovin moni juhlavieraista oli muistanut juhlakengät, mikä oli aika hauska huomio, kun juuri luin artikkelin, jossa suomalaiten tapaa tassutella vieraisilla sukkasillaan pidettiin aikalailla ainutlaatuisena.  Minusta molempi parempi, ei mielipidettä suuntaan tai toiseen vaan ihan miten vieraat ja isännät haluavat olla tällaisissa pienen piirin kekkereissä. Ihan sitten virallisemman joukon juhlat toki erikseen.

Pusero H&M, farkut Acne, laukku Zara.

Kommentit

Stockholm by me

Ai kun ihania kuvia susta, oot super raikkaan ja hehkeän näköinen! 

Mitä tulee tohon kenkäpolitiikkaan niin se kyllä tosiaan tuntuu suomalaisten omalta jutulta, itse en ole ainakaan ikinä missään muualla moiseen törmännyt :) Olet aivan oikeassa siinä että jokainen tehköön niinkuin itselle parhaalta tuntuu. Toisaalta täytyy sanoa etten voisi kuvitella hipsiväni kotonani sukkasilla vieraiden täällä ollessa (vaikka miten epämuodollisesta tilaisuudesta olisi kyse) vaan sujautan aina vähintäänkin ballerinat päälle - korkkarit voi joskus tuntua vähän over-the-top mutta jotain on "pakko" saada jalkaan. 

Toisaalta meillä on myös yksi miespuolinen tuttu joka ei voi olla kotona yksinollessakaan ilman kenkiä vaan sillä on aina jotkut "jalkineet" (siis nyt ei puhuta tohveleista vaan ihan kunnon kengistä) päällä sisällä ollessaan... Mua vaan aina ihmetyttää että onkohan se ihan ok noin niinkuin jalkahygienian kannalta? 

Paras on aina se kultainen keskitie :) 

marijjja (Ei varmistettu)

Mikä ihana paita! Onko se tämän kevään mallistosta?

Hertta
Lilou's Crush

Stockholm by me, aika hauskaa, niin lähellä mutta niin kaukana sieltä teiltä nämä meidän yleiset tavat :) Minulla on yleensä kotona ihan paljaat varpaat, tai jos viluttaa, sitten tossut. Mutta ulkomailla käyttäydyn sitten aina kuten maassa on tapana, ettei epäkohteliaana pidetä, sehän olisi ihan mänttiä. Kultainen keskitie tosiaan :) Ja kiitos, olipas kauniisti sanottu, taitaa olla tuon pirteän paidan ansiota :)

marijja, on, ihan tältä keväältä! Sinne vaan siis jos tykästyit :) On taas kerran sieltä Trend-malliston puolelta :) Polyesteriä muuten, tein tällaisen poikkeuksen normaalisti hylkimääni materiaaliin ihan vain koska ihastuin itsekin tuohon paitaan niin kovasti :D  On kiva, kun on vähän pidempi malli, etenkin tuolta takaa.

Ande (Ei varmistettu)

Kai olet kokeillut palauttaa kuvat muistikortilta jollain ohjelmalla? Mulla ainakin toimi!

Hertta
Lilou's Crush

Ande, kiitos vinkistä, koitan vielä tuota!! Minä kyllä taisin ihan omakätisesti ne tuhota tuossa siirtovaiheessa, hiipi takaraivoon kauhu. Onnistuisikohan silti? Mitä ohjelmaa käytit, muistatko vielä?

Vitamiini

Tuohon kuvien tuhoutumiseen pitäisi auttaa tämä ohjelma: http://www.piriform.com/recuva. Itse en ole kokeillut, mutta jostain blogista (olisiko ollut Nelliinan?) luin hyviä kokemuksia. Toivottavasti saat kuvat palautettua! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.