Suolataan se!

Lilou's Crush

Olen tolkuttoman huono muistamaan merkkipäiviä ja juhlapyhiä, joten seinäkalenteri on aivan ehdoton. Isänpäivän sentään muista, se on helppo, kun säilyy vuodesta toiseen samalla paikalla. Viime vuonna hankkimani laukku oli hitti. Edeltävän vuoden tohvelit not-sou-mats, sillä kaadoin liki tuliterien ihanan pehmoisten karvatohveleiden päälle jättimukillisen kuumaa kaakaota. Olisihan se tietty hetken varpaita lämmittänyt sekin...

Kuten tiedätte, meillä on ollut jo pidemmän tovin pyrkimys vähentää kodin tavaramäärää, ja helpoitenhan se onnistuu pitämällä sisään virtaavan matskun mahdollisimman minimissä, mukaanlukien (aikuisten) merkkipäivät. Korkeasaaren vuosikortti taitaa yltää isänpäivälahjojen top kolmoseen, ellei ihan kultapallille saakka. Tämä materiaaliton lahja on iisipiisi, koska molemmat tykätään hemmottelusta ja semmoisesta. Ajattelin miehelle tänä vuonna lahjaksi jotakin ihan uutta elämystä.

Mies on juuri nyt aika väsynyt. Tekee aivan liikaa töitä, on stressaantunut ja toisaalta sitten virittelee taas uudelleen bänditouhuja, kuvittaa ja puuhaa ties vaikka mitä. Polttaa kynttilää molempien päiden lisäksi keskeltäkin, jos näin voi sanoa. Ei ole toviin jalka ihan noin koreasti noussut, kuin tuossa kuvassa. Seinille tosin kiipeilee aika korkeallekin, tuolla Salmisaaren ja Herttoniemen boulderointiseinien suunnalla.

Ajattelin kiitokseksi suolata sen.

Siis upottaa suolaveteen. Onko kenelläkään kokemusta suolavesikellunnasta? Saako sitä varattua muualta kuin Helsinki Floatingista? Se nimittäin kuulostaa juuri siltä, mitä nyt tarvitaan: painottomuuden tunnetta, lillumista äänieristetyssä tankissa omassa ylhäisyydessään lämpimässä vedessä. Kuulemma meditatiivinen kokemus. Kellunnan pitäisi parantaa verenkiertoa, lisätä endorfiinien tuotantoa, normalisoida verenpainetta, vähentää stressihormonien tuotantoa, ja auttaa selkävaivoissakin. Too good to be true?

Kommentit

RM (Ei varmistettu)

Elämyslahjat on aina hyvä idea, ja miehesi tilanne kuulostaa siltä, että rentoutuminen voisi tosiaan olla paikallaan. Tähän meidän lähistölle on juuri avattu Kellumo (Hietaniemenkadulla, siis aivan Kampin kupeessa), jossa ilmeisesti on sama idea, kellutellaan suolavedessä. Vaikuttaa kieltämättä niin kummalliselta ja rauhoittavalta, että tekisi mieli itsekin kokeilla!

Hertta
Lilou's Crush

Aivan mahtavaa! Sijainti olisi täydellinen! Kiitos, tsekkaan tuon samantien <3

Epe (Ei varmistettu)

Apua miten loistava idea! Hitsin hitsi, kun Turusta en sellaista ole googletteluistani huolimatta vielä bongannut. Mieheni reissaa työn puolesta paljon, tekee töitä parin tunnin ajomatkan päässä kotoa ja on nyt syksyn ollut aika poikki. Tämä olisi täydellinen isänpäivälahja! Jos täällä lukijoissa on turkulaisia jotka osaisi vinkata paikan niin mielellään otan vastaan vinkkejä!

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa, että voisi olla kyllä just nappi hänellekin! Saisi ruodon kunnolla painottomaan tilaan, se varmasti ottaa selänkin päälle tuollainen ajelu! Toivottavasti sieltä löytyy paikka, tai jos vaikka joku työreissu olisi tännepäin, varaat ajan sitten tänne suunnalle :)

Evelyne_ (Ei varmistettu)

Turussa oli aikoinaan tuollainen kelluntapaikka ja kävin sitä testaamassa. Olihan se aivan ihanaa! Painottomuuden tunne oli jännä ja kehon virheasennot kuulemma korjaantuvat kelluessa ihan itsestään. Edes pienet raaput iholla ei haittaa, sillä hämmentävästi vesi ei kirvellyt. Siellä kannen alla kelluessa olo oli todellakin rentoutunut. Hyvä olo tuntui vielä jälkeenkin. Voin siis suositella suolalillumista.

Tästä inspiroituneena täytyykin selvittää, josko Turussa olisi jossain vieläkin moinen allas. :)

Hertta
Lilou's Crush

Jes, mahtavaa, kokemuksen ääni joukossamme! Meillä mies sattuneesta syystä on nyt tietoinen tästä, ja ihan intona jo odottaa, koska aika on buukattu ja pääsee lilluttelemaan.

Raija-Liisa (Ei varmistettu)

Minua on kerran lahjottu suolavesikellunnalla ja se oli taivaallista. "Kelluntakotelo" oli kuin kananmuna, ja alkuun pyysin, että kotelon kansi jätettiin raolleen ja kananmunan huoneeseen hämärä valo. Muutaman minuutin päästä suljin itse kannen, kun totesin että homma tuntuu ihan turvalliselta. Ajantaju hävisi tykkänään. En ole varma nukuinko, meditoinko vai olla möllötinkö vaan. Siihen havahduin, kun suloinen, hiljainen kelluntamusa loppui, kuului jokunen surahdus ja kansi aukeni hiljakseen. Sitten kävin suihkussa ja nautin rauhassa kupposen manteliteetä.
Nyt vasta hoksasin, että miksen ole pitkään aikaan kehunnut lahjanantajalle tätä mainiota muistiaista ;).

Hertta
Lilou's Crush

Tuo justiinsa muakin ahdistaisi ajatuksena, että siellä olisi kennossa umpiossa. Mutta ehkä siihen tosiaan tottuisi äkkiä. Hitsi, nyt tekis itsekin mieli mennä :D

Kao Kao

Oi, minäkin haluan tuonne kellumaan :) Kuin pieni kala. 

mel (Ei varmistettu)

Itse olen käynyt noin kuukausi sitten Helsingin Kellummossa, ja tykkäsin ihan sairaasti. Ehdottomasti menen uudestaan. Rauhallinen olo, pehmeä iho eli vain positiivisia kokemuksia käynnistä. Suosittelen.

Hertta
Lilou's Crush

Nyt alkoi itseäkin houkutella :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.