Super(frontin) tyylilisä

Lilou's Crush

Ooh ja aah, huokailin kun Divaanin viimeiseksi jäävän numeron pikkujutun perusteella eksyin Superfrontin sivuille. Superfront on ruotsalainen yritys, joka tekee etupaneleita, päällisiä, vetimiä ja jalkoja Ikean yleisimpien mallistojen kuten Bestån, Methodin ja Faktumin runkoihin. Lokakuussa tarjonta laajenee myös kylppärikalusteisiin, voi veljet miten onkaan piristävän poikkeavia nämä yleiseen tarjontaan verraten.

Kylppäreiden lisäksi itseäni viehättivät erityisesti erilaiset vetimet -meillähän ei kotona ole missään kaapinovessa vetimiä, emme kumpikaan miehen kanssa niistä oikein piittaa, kivaa kun kaapisto sulautuu seinään.

 

Niissä harvassa kaapissa, missä vedin tulisi tarpeeseen, on sitten asennettuna pomppusaranat. Mutta tuoltapa löytyisi vaikka mitä kivaa, marmoria, nahkaa, messinkiä, rakastamiani lankavetimiä kuparisena... oi oi. Kannattaa kurkkia!

 

PS. Meillä olisi juuri jäänyt konmaroinnin myötä yli 3 kpl Pax erittäin hyväkuntoisia (esim. ei koskaan porattu vetimiä kiinni) Fardal korkeakiiltoisia 50x229 kaapinovia, jotka sopuhintaan kaipaisivat uutta kotia ja iso iso määrä ritiläkoreja 60cm syviin kaappeihin. Laitappa meili, jos tarve ja tarjonta sattuu kohtaamaan :) Ovien norm. hinta 83€/kpl ja korit norm. 9€/kpl.

Kommentit

AnskuK (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi

Ohoh! Ihania!

Hertta
Lilou's Crush

No eikö! Onneksi on remppa valmis, muutoin olisi kyllä tullut muutokset suunnitelmiin :)

MariaO79 (Ei varmistettu)

Hienoja ja erilaisia! Superfrontti on kuulema samassa kotimaisen kilpailijan, A.S.Helsingö

Hertta
Lilou's Crush

Hei tämäpä mielenkiintoista! Täytyy pysyä kuulolla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.