Superpitkä ponnari

Lilou's Crush

Välillä loppuu tukkainspis, ja lisäksi omat kampaukset kyllästyttää. Törmäsin tähän kivaan vinkkiin Free Peoplen blogissa. Harmi, että justiinsa pesin tukan, muuten olisin heti alkanut väsäilemään megaponkkaria.Tosin vähän mietin, että pitääkö tämän kampauksen kanssa pitää pää hillityissä asennoissa koko ajan, ettei alaponnarihuijaus paljastu...  -jos saan jotakin aikaiseksi, tulen esittelemään tuotoksen :)

Ensin nostetaan päällimmäiset hiukset ja vähän korvanvierustukkaa ponnarille siihen kohtaan, missä halutaan näkyvä ponnari sijaitsevaksi.

Loppu tukka laitetaan mahdollisimman litteästi päätä pitkin niskaan ponnarille, jotta ei pömpötä tuon The Ponnarin alta.

Sitten vähän pöyhitään...

...Ja valmista tuli. Kuvassa hyvä vertailu tavisponnarilla, ja kun päässä on tuplaponnari.

Aika hauska ja helppo, jos vain toimii! Muita ideoita, anyone :) ? Ja jos testasit heti, kerro kuinka toimi!

 

Kaikki kuvat Free People

Kommentit

Roosa
Mangomalen

Hauska idis!

Hertta
Lilou's Crush

Roosa, mustakin! Kunpa vielä ois oma, mutta ei tällä päällä. Tukkaa vielä ehkä ois tarpeeksi, mutta sisus on väsähtänyt.

Pakko oli tietysti testata! :) Aika helppo kampaus kyllä, mutta alempi ponnari vilahtaa ikävästi kun kallistaa päätä taaksepäin. Ratkaisin ongelman ottamalla ylemmän ponnarin alapuolelta pari osiota hiuksia, vetämällä ne alemman ponnarin molemmin molemmin puolin ja kiinnittämällä ne aivan sen alle pinnillä. Huijaa mun mielestä aika hyvin! Latvat jos jaksaisi kihartaa niin toimisi varmaan paremmin vielä. Nyt ponnarien raja näkyy vähän turhan selvästi. 

Hertta
Lilou's Crush

Tuulie, justiinsa tuota minä kanssa ajattelin, että eihän sitä voi ihan patsaana seistä. Tuo pinnihomma onkin hyvä, ja sit jos vielä vähän kihartelisi ja tupeeraisi... Jeps, kokeiltava on :)

Malin (Ei varmistettu)

Sama palmikolla! Jätä pystysuunnassa hiukan kapeampi osa alas auki ja ranskalaisletitä ponnari ala-osan kanssa yhteen. Sit pöyhit ja/tai tupeeraat siitä "rennon" näköisen ja voilá! Ei oo ihan niin liikeherkkä. Ite jätin vielä pienen osion yläponnarista pois ja peitin ponnarin hiuksilla.. Olinkohan ymmärrettävä? :D

Malin (Ei varmistettu)

Ja eihän tota toisaalta oo pakko tehdä vaan kahdella ponnarilla, en tiedä miltä näyttäis ponnareista tehty "niskakeesi"..

Hertta
Lilou's Crush

Malin, luulen, että tajusin! Sitten kun olisin vielä niin näppärä, että osaisin tehdä itselleni ranskiksen... töppö mikä töppö, meikkis! Mutta hyvä idea!

MinEna
Kasvukäyrillä

Testattu! Toimii :) Tosin hieman muunneltuna (äitipäälle sopiva takkuuntumaton versio):

img_0669.jpg

 

Kiitos! Nyt tiedän miten hiukseni keikkuvat tänään risteilyllä :)

minna

Luonnonkiharassa tukassa (ja ylemmän ponnarin alahiukset pinnillä alaponnarin alle kiinnittäen) toimii tosi hyvin, kiitos vinkistä!

ponnari.jpg

Inku (Ei varmistettu) http://badhairdaysss.blogspot.fi/

Ihana ! Mainitsin muuten blogisi blogissani ! (8

http://badhairdaysss.blogspot.fi/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.