Susu minttupalat ja ilmassa leijuva aviokriisin uhka

Lilou's Crush

Olen pelottavan koukussa näihin kahteen uuteen herkkuun.

Aamulla oli Granrothien keittiössä kasassa kolmannen maailmansodan ainekset: minttususupussini oli salaperäisesti tyhjentynyt eilisillan aikana, ja perjantaiherkuksi säästämäni pussin pohjalla oli YKSI herkkupala.

Mies tunnusti "ottaneensa kyllä pari".

 

Hyvä Vaimo Minussa antoi asian olla. Hyvä hyvä hyvä minä.

(...koska laukussa minttulakupalapussi, josta kukaan muu ei tiedä mitään, hahaa)

 

Herkullista perjantaita, älkää ostako minttususupaloja, niihin jää kammottavasti koukkuun

Kommentit

Aisha J
Aisha

Hahaa, tuttua! :D Mun mieheni on aikamoinen herkuttelija.. onneksi on lähikauppa, jonne hän voi sitten kipittää kriisin uhatessa ;)

Hertta
Lilou's Crush

Ah kunpa meilläkin olisi kipaisuetäisyydellä muutakin kuin Teboil :D Meillä tätä ei ollutkaan pitkään aikaan tapahtunut, mutta minttususut tulivat nyt väliimme.

EMerituuli
Loxodon

Oon nyt kolme päivää putkeen syöny tollasen minttusuklaapussin. Siis kolme pussia kolmessa päivässä. Tänään en varmana lähde kauppaan hakemaan tollasta... En varmana!

Hertta
Lilou's Crush

Hih, taitaa meillä olla tahti ollut melkein sama :D Nyt en kyllä osta, en varppina en! Ja ne kun ei ole edes mitään halpoja nameja :D

t.Susse (Ei varmistettu)

Karkkien varastaminen ON isoimman mahdollisen konfliktin paikka, jos vielä varanamuja ei ole! Ajatuskin moisesta katastrofista puistattaa. :D

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä! Juuri näin! Mutta mies oli varmasti nyt jo ehtinyt unohtaa muutaman vuoden takaisen "löysin vain tyhjän suklaalevykääreen kaapista" -katastrofin...

Vau mikä vauva!

Mä oon miettinyt mihin ne loput siitä pussista häviää, kun ite ei oo ottanut vielä yhtään ja toinen myöntää ottaeensa "pari". Hyvin liukuva käsite toi PARI!

Hertta
Lilou's Crush

No JUST NÄIN! Sanoin "pari?" hiukan epäuskoisena, ja sitten mies tuumi antaneensa lapselle kaksi jälkkäriksi. Edelleen toistin "pari?" koska jäljellä oli tosiaan YKSI kappale minttupötkylöitä :D

Kanelibasilika

Komppaan.. vitsi mitä herkkuja nuo mintut!

Hertta
Lilou's Crush

Ihan laittoman hyviä! Luulen, että Fazer tekee näillä vielä hyvän tuloksen :D

Hennas (Ei varmistettu)

Onko mun tähänastinen koukutus, Polly Rocksit, nyt kohdannut voittajansa? Täytyypä testata, tänään voisi olla perjantaipussin paikka! Meillä minä olen enemmän herkkujen perään ja tunnustan tyhjentäneeni pussin jos toisenkin juuri tuolla verukkeella, että "otan nyt pari eikä sitä kukaan huomaa". Lapsia voi myös syyttää. ;)

Hertta
Lilou's Crush

Sinä hurjimus, olet uskaltanut :D Hmm- Itse inhoan pollyjä, toivottavasti nämä ei tuo sinulle sitten samaa reaktiota. Kannattaa kuitenkin testata, ihan riskilläkin ;)

Minäkin tykkäsin :) Ja söin kaikki itse! Tosin pidän niistä perinteisistä susuista ehkä ihan pikkuisen enemmän. Silti paras uutuus karkkirintamalla pitkään aikaan.

Hertta
Lilou's Crush

Tiiäks ihan sama juttu täällä, ne originaalit on mustakin pikkuisen parempia,mutta eihän se patukka riitä mihinkään ;) Toisaalta ne on ehkä hitusen turhan äkkimakeita, että voisi niitä montaa palaa syödäkään.

Kao Kao

Mä en tajuu mikä minttusuklaassa on, kun se koukuttaa niin totaalisesti. Maistapa muuten saman firman Minttusuklaakeksejä. Mä koukutin parit kaverinikin niihin. Toinen on töissä Fazulla ja saa niitä henksusta sikahalvalla (taitaa olla euron per paketti) ja nyt se manaa mua koska sillä on niitä kaappi täynnä.. hi hii). Onneksi mä en oo enää siellä töissä, koska sekosin aina totaalisesti siellä henkussa. kolme kauppakassillista herkkuja ei ole tervettä. Ei vaan ole. 

Hertta
Lilou's Crush

Hahaa, apua, en varmana kyllä uskalla maistaa :D -Mutta appiukko on töissä kyseisessä firmassa, toivottavasti (köh-köh-köh) toivottavasti se ei vaan mitenkään näe tätä komenttia ;) Tuliaisia saa tuoda, hihii :) Enkä tiedä, siis ihan käsittämätön kombo! Tosin myös minttu muissa muodoissaan maistuu meikälle, esim. minttuteetä kulutan kuppitolkulla vuodesta toiseen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.