Syksyn hurmaava Gina!

Lilou's Crush

Olin tänään Gina Tricot'n puutarhajuhlissa Hotelli Tornin sisäpihalla tutustumassa jo ensi syksyn mallistoon. Ja olipa se hurmaava mallisto! Kaikista Ginan jutuista ikinä tämä kolahti kyllä kaikkein kovimmin.

Materiaalitkin ovat petraantuneet, tulevana syksynä nähdään tuttujen puuvillan ja keinokuitujen rinnalla niin silkkiä, enemmän villaa kuin nahkaakin. Sävymaailma oli myös mieleeni, sellaista utuista ja pehmeää silläkin rintamalla. Ja karvaa kaikissa (fiksuissa) muodoissa: tekoturkista, pile'ttä, mohairia. Kaikenkaikkiaan helposti lähestyttävä ja helposti käyttöön otettava, symppis mallisto. Ai että. 

Kommentit

Aasara
Kunnon Mamma

Ihanalta näyttää ainakin näissä kuvissa! Aloin heti himoita tuota karvaliiviä... 

Hertta
Lilou's Crush

Se oli IHANA! Olin niin maailman eniten jäässä, kun kaulahuivini unohtui metroon, että olisin aika paljon antanut, että olisin voinut kietoutua johonkin noista karva- ja villa-asioista!

Hertta
Lilou's Crush

Aaaaaarrghhhh :D huutonauroin ääneen :D en kestä!!

Pepe (Ei varmistettu)

Mulla kans niin lirahti kun otsikkoa luin!

Sus-anna (Ei varmistettu)

Voi tuota sun otsikkojakoa :) Syksyn hurmaa... jne. ;)

Sus-anna (Ei varmistettu)

Voi tuota sun otsikkojakoa :) Syksyn hurmaa... jne. ;)

Hertta
Lilou's Crush

Ohupsista, sulle ohjaamani kommentti menikin tuonne ylös. Mutta yhtäkaikki :D

Näyttääpä kivoilta. Itse tykkään erityisesti tuosta harmaasta takista(?), joka on neljännessä kuvassa. Just mun tyylinen.

Oon ostanut Ginalta vaan muutaman topin ja yhden neulepaidan. Toppien kestoikä oli hintaansa nähden ihan kohtuullinen, mutta neuleen käyttöikä oli todella lyhyt, joten enpä ole sen kokemuksen jälkeen uskaltanut ginalta muuta kuin toppeja (ja ehkä sukkia) edes harkita. Mutta onko jollakulla kokemusta Ginan farkuista. Etsin uusia farkkuja ja Ginan farkkujen hinta + ulkonäkö miellyttävät, mutta ostaa en ole uskaltanut jos ne eivät kestä mitään. Minulle on siis ehdottoman tärkeää ettei muoto ja väri katoa ekassa eikä vielä tokassakaan pesussa yhtään mihinkään. Myös mallisuosituksia otetaan vastaan :) Ja suosituksia muista edullisista farkkumerkeistä. 

Hertta
Lilou's Crush

Juuri tuon kuvan yhteyteen pitikin kirjoittaa, että lempijuttuni!

Minulla on vähän samansuuntaisia kokemuksia, kulkee siis käsi kädessä materiaalien kanssa. Puuvillatopit kestivät jopa kauemmin kuin toivoisin, sillä ovat makuuni vähän turhan pitkiä (siis ostin odotusaikana, siksi näin) mutta ovat niin hyvässä kunnossa, että täytyy vielä käyttää :D 

Minulla on Ginasta ollut vain yhdet farkut, ne ovat kyllä kestäneet oikein hyvin, mutta ovat todella paksua ja napakkaa denimiä, eli johtunee siitä? Nyt olen asunut JC:n Crockereissa, ja ne ovat kyllä osoittautuneet erittäin hyviksi! Halvemmista farkuista parit H&M:n farkut ovat myös kestäneet hienosti, mutta yhdet sieltä hankitut olivat ensimmäisen pesun jälkeen ihan onnettomat. Liikaa stretchiä, olettaisin, ja liian ohut kangas kenties? Eli kurkkase ainakin Crockerit! Olen saanut ihan mielettöän hyvää koko- ja malliapua myyjiltä, ehdottomasti suosittelen kysymään :)

Pepe (Ei varmistettu)

Mulla on kokemusta muutamistakin Ginan farkuista, ja voin todeta että hinta/laatusuhde on loisto! Kristen Zip jeans- malli on niin kiva!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Mulle kanssa vaalea karvaliivi! :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.