Syksyn sävyt

Lilou's Crush

Kun kalenteri näyttää suunnilleen alkusyksyä, alkaa kutkutella vaihtaa meikkipussin sisältö vähän hämyisempiin sävyihin -kesän pirteät sävyt on nyt hetkeksi taas käytetty. Tein pehmeän laskun tummempiin väreihin Lumenen syksyn meikeillä, joista sain muutamia testattavaksi -luomilla on Long Wear Duet -luomivärin sävy 8, Tunturimaisema ja huulilla Wild Rose -puna 89, Kuunvalo.

Värit kuuluvat Lumenen syksyn Nude & Matt Trend -kokoelmaan. Mattaiset luomivärit viehättävät, vaikkakin niiden levitys ja häivytys on mielestäni hitusen aikaavievämpää kuin liukkaampien kiiltävämpipigmenttisten. Jokin aika sitten uudistuneet Wild Rose-huulipunat ovat tätänykyä kovasti mieleeni, sillä omat huuleni kuivuvat helposti, ja näissä kosteus riittää niin pitkään kuin punakin -Tuntuma on hiukan samantyyppinen kuin lempparimeikeilläni, Isa Doran huulikynillä ja kalliimmissa kavereissa Chanelin kosteuttavissa punissa.

Tästä kokeilusta innostuneena kävinkin sitten läpi koko meikkilaatikkoni, ja pakkasin "kesämeikit" taaemmas ja nostin syksyisemmät sävyt eturiviin -ihan niinkuin pian taittelen kesähepenet vaatekaapin takaosaan ja vaatehuoneen perukoille. Sieltä ne on taas kiva kaivaa esille kun kevät alkaa pilkottaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.