Syöksy Zaraan

Lilou's Crush

Nonnis. Kyllä se nyt on todistettu, että ellet pääse Zaran aleen heti ekana mahdollisena hetkenä sen aukeamisen jälkeen, ei kannata vaivautua, ennen ihan viime hetkien hintaromahdusta.

No, kärjistän oikeasti ihan liikaa, mutta hitsi vie, on tuossa pieni totuuden siemenkin: muutaman vuoden tauon jälkeen tänään sattumankaupalla osuin paikalle, kun kattaus oli vasta avattu kaikelle kansalle. Sukelsin ihmismereen ja tein nappilöydöt lapsille: kaivattu "citytakki" (meillä sellainen on villakangastakin sijaan vihreä parka), pienemmälle farkut sekä pumpulinpehmeä, hyväksi jo edellisissä kokonumeroissa havaittu hupputakki ja miehelle pikkutakki. Kun palasin paikalle myöhemmin omat jutut mielessäni, viuuuuuuuuh... lähes kaikki ne erityiskivat silmäilemäni jutut olivat jo menneet, joihin olisin mielelläni tutustunut vähän paremmin.

Sanoin "lähes kaikki" siksi, että toisinaan hiukan omituinen makuni kääntyy onnekseni. Tällä kertaa omituisoliotutkani oli jo alkukaudesta bongannut  tummansinisen jeditakin/karvahömelöasian (kuvaa kenties myöhemmin, möhkö käyttäytyi täysin mahdottomasti kameran edessä!), ja siellä se killui onneksi edelleen, hyljättynä sovarin vaatetangolle. Toinen extravaganza-hankinta oli samaan aikaan jo kyttäyslistalle siirretty kaftaani roimin tasselein. Minä, ja Martta 83v voidaan pukeutua samaan jakkuseen, kun lähtään uudenvuoden rimpsalle!

Koetapa vilkuilla tuollaista merkkiä. Kolmas ostokseni, jota uskallan varauksetta suositella muillekin (vailla outola-vaaraa) ovat supermukavat sculpt denim -farkut. Ei ne pyllyä minusta nostele, tai sitten kinkkuni on vain just vähän liikaa vaadittu tuon kankaan vetovoimalta, mutta ovat siitä huolimatta ehdottomasti yhden mukavimmista kokeilemistani pöksyistä miesmuistiin. 

Värejä ei käsittääkseni ole (alessa ainakaan) kuin musta ja tummanharmaa, mutta nepä ovat ainakin meikäläisellä ne käytetyimmät värit, eli hyvä näin. Joustavat ja myötäilevät suloisesti, ja ovat oikeasti pumpulinpehmeät. Koko on Zaran housuksi reiluhko, joten sovituskoppiin saakka päädytte, älä epäile ottaa numeroa normaalia pienempää mukaan myös. Hintaa alessa normaalin 49€:n sijaan 25€, ovat ehdottomasti hintansa väärti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.