Syynissä Urban Decay Naked Basic -paletti

Lilou's Crush

Sain viimein käsiini Lookfantasticilta tilaamani Urban Decayn Naked Basic -luomiväripaletin. Naked-paletit ovat eräitä hehkutetuimmista paketeista, ja varmasti tuo vuosien hype ja etsiskelyyni saamani puoltavat kommentit olivat oli syy siihen, että itsekin päädyin tekemään tilauksen.

Paletteja on kahden sorttisia: 12 väriä sisältävä peruspaletti Naked, tummempia sävyjä sisältävä Naked 2, ja tämä tilaamani kuuden sävyn Naked Basics, joka riittikin nudesävytarpeisiini täysin.

Ensituntuma

Ensituntuma oli yllätyksekseni pikkuinen pettymys. Tai pettymys ja pettymys, mutta ei ainakaan "oooooh". Pakkauksessa ei nimittäin ollut juurikaan luksusta tai ihanuuskerrointa, mitä jostain syystä meikkipakkauksilta odotan. (Tiedän, että olen vähän höpsö, mutta rakastan kosmetiikkaa, ja nimenomaan kokonaisuutta: ihania tuoksuja, kauniita pakkauksia ja tietysti laadukkaita, toimivia tuotteita. Täydellisiä juttuja voi löytyä mistä hintaluokasta tahansa (kurkkaa markettimeikkien suositukseni tästä!), ja jotta täysin ihastun, olen aika vaativainen.)

Luomivärit on pakattu pronssinväriseen, hitusen "kumipintaiseen" muoviin, jossa on muotinjälkiä, valumaa ja sen sellaista. Ei mitenkään merkittävästi, eikä monikaan varmasti tällaisiin seikkoihin kiinnitä huomiota, mutta itselleni tosiaan pakkaus on osa meikkien ihanuutta, joten tästä yksi lyhyt miinus. Paletissa on suuri peili, se lienee monelle plussaa, itse meikkaan yleensä suuren WC:n peilin ääressä, mutta reissuilla tämä on minullekin tosi hyvä. .Luomivärien istutus pakettiin ei ole kaunein näkemäni, siitäkin se viimeisin hienosäätö puuttuu.

Mutta se tärkein, eli sävyt, ne näyttivät kyllä heti hyviltä.

  • Vaalein sävy, Venus, on hienoisesti hohtava kermanvalkoinen -hyvä kulmaluulle ja katseen kirkastamiseen keskelle liikkuvaa luomea
  • Foxy on keltaiseen taittuva vaalea, W.O.S puolestaan puuterinen, punertavan pohjasävyn omaava pohjustusluomiväri.
  • Vaalein tummista sävyistä, Naked 2, näytti kovasti lupaavalta nudeista nudeimman meikin työstämiseen.
  • Faint oli niin puhdas ruskea, että puhtaampaa saa hakea. Vastaa aikalailla sävyltään Fazerin vaalea maitosuklaata :)
  • Crave on paletin tummin sävy, syvän ruskea.

Se käyttökokemus sitten.

Kuvia ei ole tähän hätään, mutta paikkaan sen monilla sanoilla. Pakkauksen  aiheuttaman pienoisen pettymyksen pistin taka-alalle, ja kävin sutimaan. Tein ensimmäisenä päivänä perinteisen banaanivarjostuksen, jossa taisin käyttää paletin jokaista sävyä, vähän testaillen. Lopputulos ei ollut järin onnistunut mutta se ei ollut paletin vika, vaan värikerroksia tuli yksinkertaisesti liikaa, eikä häivytys onnistunut kauniisti. Mutta itse sävyt olivat todella hyvät! Värit ovat muuten melko kuivia, eivät "kermaisia" kuin jotkut tutut luomivärini, kuten vaikkapa Dior.

Toisena päivänä pitäydyin siinä, mihin paletin olin hankkinutkin, eli "ei meikkiä-meikkiin". Ja avot, jo vain homma toimi! Kuten olin arvellutkin, Foxy, W.O.S ja Naked2 toimivat loistavasti tässä hommassa. Itselläni on raskaat yläluomet (jotka tulevat muodostumaan keski-iän jälkeen vielä murheenkryyniksi, ovat esiäidit näyttäneet...) ja teen nudemeikkiinkin aivan kevyen varjostuksen. Mattaväri tasoitti kauniisti luomen pintaa, vaalea kirkasti ja hitusen tummempi toi syvyysvaikutelmaa. Oikein hyvä.

Kun illalla viidentoista kilometrin kuntopyörälenkin jälkeen muistin vilkaista peiliin, totesin, että vain pientä kasautumista luomivakoon oli tapahtunut, ja hikoilin kuitenkin aika reippaasti.

Summa summarum: kelpo paletti, ei luksusta, mutta erittäin hyvä tuote perusmeikkiin, ja tumman sävyn vuoksi toimii myös sumuisemmassa iltameikissä tarvittaessa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.