Syypää mun hymyyn syksyllä

Lilou's Crush

Kuten olette kenties kyllästymiseen saakka lukeneet, meikäläinen on ollut kovin harmissaan koipien tuottamista murheista. Jopa niin harmissani, että mieli on ollut viimeajat poikkeuksellisen matalalla. Kun kuulin, että syksyllä vuorossa on uusi leikkaus, otti masu pohjakosketuksen rämelammen mutiin. Lankesi ihanan kesän ja lomankin päälle odotuksen harmaa varjo, vaikka sitä parhaani mukaan olenkin hätistellyt tuonnemmaksi.

Ja nyt se on lakaistu kokonaan laatikkoon ja laatikko heitetty hyllyn päälle keräämään pölyä. Päätin nimittäin (miehen lempeästi painostaessa) helliä itseäni aivan hillittömästi ennen veitsileikkejä.

Tämä tyttö lähtee lomalle! Pitkäksi viikonlopuksi suuntaan sinne, mikä saa meikäläisen veret virtaamaan vähän vauhdikkaammin ja askeleen kulkemaan kepeämmin. Arvasitte ihan varppina.

New York, sinne taas.

Tiedän olevani monen mielestä ihan hupsu, pitkät lennot ja vain kaksi kokonaista vuorokautta ja puolikkaat päälle perillä, suoraan lennolta töihin maanantaina, mutta tiedättekös, testattu on, ja se riittää täydellisesti, kun tietää, mitä hakee! Ja pidempää aikaa en edes haluaisikaan olla murusistani erossa. Tällä kertaa välttääkseni edellisen katastrofaalisen (ja sittemmin kyllä vallan hupaisaksi muuttuneen) Saksanturneen, nappasin Kilroyn kautta Finskin suorat lennot. Kilroyllä oli jostain syystä hinta huomattavasti muita ostopaikkoja edullisempi, ihan normaalille aikuisen lipullekin. Kandee siis kurkata tuokin lähde, jos olette lähdössä reissuun.

 

Jokaiseen harmistukseen tällainen "välimatkahoito" olisi turhan kallista, mutta just nyt, olen tosi paljon paremmalla mielellä, eli homma siis toimii kuten toivottua :)

 

PS: Syyskuun alku on mahtavaa aikaa reissata Nykkiin: lämpöä piisaa vielä yllin kyllin. Tosin New York Fashion Week (hups, kuinkas sattuikaan :) on juuri tuolloin, eli hotellien hinnat ovat ihan pilvissä.

Kommentit

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Voi eiii, mä lähden mukaan! Fashionweek ja kaikki! Ei vaan ole New Yorkin voittanutta<3

jossu (Ei varmistettu)

Haluaisin vielä lisätä sanomaasi sen, että jos jotain todella kaipaa, sitä on ikävä ja haluaa hieman piristystä, ei mikään aika ole liian lyhyt matkalle. Se on varmasti aina kaiken sen vaivannäön arvoista, kun astuu ulos lentokoneesta ja hengittää paikallista ilmaa. Toivotan sulle aivan mieletöntä matkaa - se tulee ehdottomasti olemaan sellainen (:

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.