T by Alexander Wangin ihana syksy

Lilou's Crush

T by Alexander Wangin syys mallisto on i-ha-na. Kauniita puuterisia sävyjä, harmaata, ihania materiaaleja, rentoja, konstailemattomia neuleita ja housuja.

Minä onneton pesin yhden lempparineuleistani, harmaan (tietty;) kuudessakympissä lakanoiden kanssa. Ja ihan kuin tuo ei olisi vielä riittänyt, tyrkkäsin kuivuriinkin. Sanottamattakin lienee selvää, että tuo paita on vainaa, kun pesuohjeessa luki "hand wash cold". Sniiif. Juuri nyt ei budjetti kuitenkan anna myöden tehdä korvaavia hankintoja, joten odotan kaiholla alennusmyyntejä.

Kaikki kuvat kollaaseihin: Shopbop.

 

Kommentit

Muikku (Ei varmistettu)

Kannattaa ainakin kokeilla paidan liottamista haaleassa vedessa jossa on reilusti hoitoainetta. Olen itse pelastanut tällä yhden villapaidan joka oli livahtanut pesukoneeseen liian lämpimään pesuun...

Hertta
Lilou's Crush

Muikku, ei vitsi, kiitos vinkistä -siis tyhmänä kyselen, hiustenhoitoainettako? Kuinka paljon? Mitä, hä :) Tuo meni kyllä niin huonoon kuntoon, että en tiedä, onko toivoa (kashmirit lähti karkuteille kuin pupulauma) mutta kaikki kokeilen kyllä.

Jenna (Ei varmistettu)

Aivan upea ja mukavanoloinen tuo viimeinen neule! :)

http://dreaminglifeaway.com/

Hertta
Lilou's Crush

Sas muuta, Jenna! Heti tilaisin jos olisi ylimääräistä likviditeettiä.

Muikku (Ei varmistettu)

Ihan hiustenhoitoainetta, mikäli saat liukenemaan haaleaan veteen niin hyvä, jos ei, levittele varovasti vaatteen pintaan. Sitten otetaan pois (ei huuhdella vielä) ja palautetaan alkuperäiseen muotoonsa. Vaateen annetaan liota vedessä hyvän aikaa, sitä voi vähän käännellä jä pöyhiä niin että hoitoaine vaikuttaa kunnolla. Hoitoaineen pitäisi avata liian kuumassa huovuttuneet villakuidut, ainakin sen verran että vaatteen saa pehmenemään ja venytettyä entiseen kokoonsa. Ei se vaate toki entiselleen tule, mutta omaa paitaani ainakin kehtaan vielä käyttää. Kannattaa googlettaa, ohjeita löytyy hyvin ainakin englanniksi...

esim: http://www.associatedcontent.com/article/1988834/how_to_expand_a_shrunke...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.