Taas se Hulluus iskee... eli suosikkini Hulluilta päiviltä.

Lilou's Crush

Olen muutamana kertana täysin sivuuttanut Hullut Päivät  mutta keväällä tein niin hyviä löytöjä kotiin, että voin tunnustaa tällä kertaa oikein odottaneeni keltaista kuvastoa, etenkin kun paljastui, että suuren osan hankinnoista voi tehdä ekaa kertaa verkosta. Minä, verkkokauppojen ylin ystävä, olin arvatenkin iloinen.

 

 

 

1. Hunajainen Tapiovaaran Artekille suunnittelema Domus-tuoli 2. Musta Domus 3. Rainbow-matto

Lempparilöytöni tein kodin sisustuksen puolelta: Ilmari Tapiovaaran Artekille suunnittelemat Domus-tuolit ovat sekä mieheni että minun suosikkilistalla. Mustaa haaveksin salaa kampauspöydän tuoliksi, mies työtuoliksi. Tuo perinteisempi hunajansävykin on todella kaunis. Parin viikon päästä alkavassa rempassa ekana käydään tytön huoneen puolelle, ja pirteän maton paikkaa voisi paikata tuo Rainbow-matto.

Muita suosikkejani olivat pääosin lasiset käyttöesineet, jotka ovat paitsi kotimaisia, myös kauniita;

 

 

1. Sarpanevan Iittalalle suunnittelema Steel-tarjotin 2. Iittalan Jars-säilytyspurkki 3. Pentikin kaunis säilytyspurkki 3. Pentikin kaunis säilytyspurkki

Ette kyllä arvaa, mitä kaavailin säilyttäväni tuossa Pentikin simpukkamaisessa säilytyspurkissa... Vinkkaan, että siihen liittyy kuono. Sarvikuono nimittäin. Se passaisi mainiosti suolan säilytykseen kylppärissä, kun poskiontelovaivaisena kuonoilen kaksi kertaa päivässä. (Jeps, kenties liikaa informaatiota hygieniaosastosta, myönnän -mutta suosittelen sarvikuonoa!)

Hulluille päiville ilman hulinoita pääset klikkaamalla tästä.Itse en vielä ennättänyt shoppailemaan, joten mielenkiinnolla kuulen, käykö niinkuin esimerkiksi verkkokauppojen yhteistyömallistoissa, että kaikki myydään hetkessä loppuun! Illalla lähdetään ihan viime hetkinä tytön kanssa katsomaan, josko Mymmeli-käsipyyhettätai Niiskuneiti-pyyhettäolisi vielä jäljellä, niiden kohdalta kuvastosta lapsi taittoi kulman, että se olisi kiva.

Tämä postaus sisältää suosikkituotteideni mainoslinkkejä Stockmannin verkkosivuille.

 

Kommentit

Tica
pied-à-terre

Ikava kertoa, etta nuo lasiset Pentikin purkit ovat sarjaa Made in China, vaikka suunnittelu onkin kotimaista kasialaa. Lasipurkkeja hyllyttaessa napsitaan tuotantomaasta kertovat tarrat pois imagon sailyttamiseksi, vaikka tuotantomaat ovatkin avointa tietoa asiakkaille.

Suomalaisesta suunnittelusta huolimatta en kutsuisi tuotteita kotimaisiksi, sen enempaa kuin Tiimarinkaan lasipurkkeja. T. Pidemman tovin Pentikilla toissa.

Tica
pied-à-terre

On se kylla silti kaunis, ja punaisesta jouluversiosta tulee mieleen Pikku Myy! :)

Hertta
Lilou's Crush

Tica, ou nou! No, on edes design suomalaista, onhan sekin toki arvo. Mutta tuotannon soisi toki olevan täällä myös, vaan jäisivätkö sitten korkean hinnan vuoksi hyllyyn... POhdinpa vain käsityön arvoa, näin lasinpuhaltajan tyttärenä.

Tica
pied-à-terre

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin Pentikin tuotteista ainoastaan keramiikka oikeasti tehdaan Suomessa. Tastakin oli poikkeuksena yksi astiasto vajaa pari vuotta sitten, enka sen jalkeen tulleista astiastoista osaa enaa sanoa. Ainot, Vaniljat, Sagat ja muut tutut ainakin valmistetaan viela Posiolla, muiden tiedot loytyy ainakin myymalasta kysymalla :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Samoin esim. Marimekon lasit ja keramiikka sekä osa Iittalan/Arabian tuotteista tulee kaukomailta. Imago vaan on vahvasti kotimainen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Iittalan / Arabian tuotannostakinkö? EIKÄ??? Ihan huiputettu olo!

Varvana (Ei varmistettu)

Meilläkin oli tähtäimessä nuo Domus-tuolit. Tavaratalosta sai, kun oli jonottamassa hyvissä ajoin (yhteensä tuoleja tarjolla oli 6+6 kappaletta, eli aika minimaalinen erä). Verkkokauppa Stockmannin kautta jymähti, kun piti siirtyä kassalle. Kuvaston kautta ostettaessa verkkokauppa näytti toimivan paremmin, mutta siellä oli pelkästään mustaa väriä tarjolla.

Tarinan opetus: kun tuote on riittävän haluttu, verkkokauppaan ei kannata luottaa. Paras keino on mennä jonottamaan riittävän ajoissa liikkeen eteen. :)

Hertta
Lilou's Crush

Hei kaverit, todellakin, suurin osa kotimaisten brändien tuotannosta valmistetaan kaukomailla. ja ihan totta, jos IHAN PAKKO SAADA juttu kuvastossa olisi, menisin kyllä aamuvarhaisella jonottamaan. Kiva kun sait Varvana tuolit, mutta olipas niitä vähän!

VanillaMum (Ei varmistettu)

Vinkkinä Artek Aitta. Ostin kesällä sieltä mm. neljä Domus -tuolia (yksi hunajainen koivu, kolme valkoista) hintaan EUR250-290/kpl. Sinne tulee esim. näyttelykappaleita eli kannattaa kysellä suoraan tai käydä silloin tällöin paikan päällä. Tykätä voi esim. Facebookissa ja sitä kautta voi kysellä tuotteita ja lukea päivityksiä. Itse olen ihan hurahtanut tuohon aittaan. :)

t. Alehaukka

PS. Tosi kiva lukea sisustuspostauksia.

Heini Hensku (Ei varmistettu)

Heippa Hertta !
Mäkin kokeilin onneani Hullareiden nettishoppailuissa, ja pääsin eilen aamulla jopa klikkaamaan ostoskoriin vaateostokseni, mutta en enää maksamaan... ja myöhemmin niitä ei enää ollut, harmi...säästyipä sitten ne rahat johonkin muuhun.

Tänä aamuna pääsin mukavasti Akateemisen nettiin kirjaostoksille, joten siitä olin kovasti ilahtunut. Richard Scarryn kirjat pukinkonttia odottamaan pikkumiehelle, isännälle Steve Jobsia ja mulle itselleni Vintage Laukut ja Coco Chanel. Everybody happy ;)

Iloista syksyä, kamu, koipikin taitaa olla jo kuosissaan! <3 terkuin Heini

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.