Tahdon puutarhatontun!

Lilou's Crush

Mitä helkkaria.

Minne ovat kadonneet kaikki kiltit puutarhatontut? Ilmianna apaja -vai onko Puutarhatonttujen vapautusrintama laajentanut reviiriään myös kauppojen hyllyille? Inhoja "zombie-tonttuja" vain pruukaa näkymään, puutarhatonttujen irvikuvia moiset.

Ja juu-u, Puutarhatonttujen vapautusrintama on tosiaan perustettu v. 1996 Ranskassa. Ressukan kaapatun tontun paikalle on vain jätetty lappu "Liberté, égalité, fraternité" eli vapaus, veljeys ja tasa-arvo, eikä "vapautetusta" tontusta ole tuon koommin kuultu. Tänne pohjolaankin liike on levinnut, sillä IS uutisoi vuonna 2009, että Kauhajokelaisesta autiotalosta löytyi peräti 71 varastettua tonttusta.

Mutta niin. Piileksiväkin tonttupakolainen kyllä löytäisi meiltä turvallisen kodin.

Kommentit

Wempula (Ei varmistettu)

Jos löydät jostain, niin kerro mullekin! Löytyy vain kammotuksia ja sellaista uudistettua mallia. haluaisin sellaisen vanhan, perinteisen, joka on jo niin kamala, että on jo oikeastaa hieno.

Hertta
Lilou's Crush

Ooh, ymmärrä JUST mitä haen! Jos semmottiisen löydän, niin varppina esittelen! 

Suviliini (Ei varmistettu)

Joo, lisää terassijuttuja :) Juuri pohditaan innolla pienen pihan ja terassin sisustusta sekä kasvipuolta. Tää on kyllä niin parasta aikaa, kun saa nauttia ulkoilmasta ilman hillitöntä pukemisrumbaa! Ja ah, kaikki ihanat puutarhat ja kukat..

Hertta
Lilou's Crush

No niinpä! Ulkovaatteiden pukeminen on minusta lastenhoidon ärsyttävin osa! Kestän kiukut ja muut, mutta nimenomainen pukemiskiukku, se saa kyllä hien nousemaan pintaan! Meidän viisivuotias toki on pukenut jo pitkään itse, mutta onhan siinä sittenaina ne "mykyt sukissa", kiristävät kaulukset jne jne jne... Itse en ole hortonomin sorttinen ollenkaan, mutta pihalla olosta kyllä nautin! Meille ei siis ole tulossa istutuksia ruukkuja ja kenties pientä hyötypuutarhaa lukuunottamatta (sen aika aikaisintaan ensi vuonna kun pääsen taas itsekin osallistumaan) , mutta muuten koitetaan tehdä pihasta mahdollisimman viihtyisä, kun siellä niin paljon aikaa vietetään toukokuusta syyskuuhun :)

MariWLZ
The Good Vibes

Minä meinasin napata viime viikolla mukaan Jyskistä sellaisen puutarhatontun, jonka hattu oli lamppu:) Toimi vielä aurinkokennolla:)

Hertta
Lilou's Crush

Haha, mahtava ajatus :D Mutta siis että Jyskiä kannattaisi ehkä kurkata? Laitanpa "vakoojalleni" infoa tästä!

MariWLZ
The Good Vibes

Kannattaa! Siellä oli myös ihania kiinalaisia paperilyhtyjä joissa oli ledlamppu sisällä:)

tonttubongari (Ei varmistettu)

Sokoksella on alessa. En katsonut, ovatko söpöjä, mutta jotain löytyy astiakerroksesta Hgin keskustasta, kassoja vastapäätä.

TinaW (Ei varmistettu) http://www.vihertantta.fi/blogi/

Kommentti viveellä, kun on ulkotyökausi kuumimmillaan... Löytyisikö täältä sopivaa: http://www.xn--trdgrdstomtar-cfbr.se/index.php :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.