Tahdon syysmuotini ristipistoin ja fabergemunamaisesti, kiitos.

Lilou's Crush

Epäherttamaista, voisi joku minut hyvin tunteva tuumata, mutta olen vallan hurmaantunut syysmuotiin ryminällä ilmaantuneista ristipistokukkasista, kerubeista ja korskeista kirjailuista. Mikä lie, kun niin tuntuu lämmin läikähdys sydämessä näitä katsellessa.

Trendin ykkössuunnannäyttäjinä ovat Dolce&Gabbana ja Balmain:  Dolce&Gabbanan syksyn ready-to-wear -näytös marssitti lavalle luomuksen jos toisenkin taidetta.  Kaksikon näytös oli ihana, silmäniloa, kaunista juhlaa.

Balmain vei kirjailut vielä astetta lähemmäs luksusta helmineen, asujen muistuttaen jo Faberge-munia, johon Style.comin toimittaja näytöksen yhteydessä viittasi. Ihan mahtavia!

 Tätä tyyliä haluan kantaa suuressa koossa, näyttävästi, en pieneen laukkuun tai söpöihin kenkiin kirjottuna.

Jokin tuikitavallinen vaatekappale, täysin överisti helmitettynä, esimerkiksi neule tai collegepaita yhdistettynä harmaisiin lököhousuihin, simppeliin minihameeseen tai vaikkapa turvallisesti farkkuihin.

Jään odottamaan, mitä mestaritrendinhyödyntäjä Zara saa tästä aikaiseksi, sillä siitä olen vissi ja varma, että jonkinlainen ristipiston kukkanen vaatekaappiini syksyn tullen saapuu, jos muuta uutta en sitten kaipaakaan.

Miellyttääkö teitä, vai meneekö jo liian hupsuksi?

Kommentit

tiiti
ite puin

Ristipistovaatteet menevät siihen (surullisen laajaan) kategoriaan "nätti, jonkun muun kuin mun päällä", mutta tykkään hirmuna sanasta "fabergemunamaisesti" :D

Hertta
Lilou's Crush

tiiti, haha, mulla tohon kategoriaan tuntui menevän koko kesän muoti peplumeineen ja pastelleineen, joten ymmärrän aiiiivan täysin. Ja sama täällä, suosittelen sanan laajaa viljelyä :D

PilviF

Yläkuvan (toinen oikealta) pitsiunelma voisi muuttaa kaappiini, muut ovat vähän liikaa ja samalla liian vähän. Ja jaksan taas ihmetellä, että miksi mallien tulee näyttää tuolta (siis posket lommolla, utuinen eli en-ole-nukkunut-vuorokauteen ilme), suorastaan elämäänsä kyllästyneitä naikkosia. Eikö olisi piristävää, jos edes yksi kymmenestä edes virnuilisi? Onko tämä happamuus suunnittelijan toive vai yleinen trendi/käytäntö mallimaailmassa? Omituista.

 

Hymyä huuleen naiset!

Hertta
Lilou's Crush

PilviF, ekaksi, se mekko on ihana! Ja tokaksi ja tärkeimmäksi, en voisi olla enemmän samaa mieltä! Ei se tuskin vähentäisi asujen upeutta (etenkin, kun ovat tuollaisia iloisia ja romanttisia eivätkä agenttimeininkiä!) jos vielä kantajakin vähän näyttäisi iloisempaa naamaa. Muistan miljoonan vuoden takaa omilta malliajoiltani sen tuhannen kertaa kuulemani kommentin "saisko ihan vähän pienempää hymyä" :D -En siis tainnut olla mikään maailman paras malli, mutta iloinen ainakin :) Ihan vakavasti jos puhutaan, niin näinhän se on, että suunnittelijat miettivät näytökset yleensä viimeistä piirtoa ja ilmettä myöten, toivottavasti nähdään pian taas joku iloilmeinen näytös.

Caelia
Caelia's

Tykkäilen kovasti, jokunen faberge voisi muuttaa syksyn tullen minunkin vaatekaappiini!

Vierailija (Ei varmistettu)

Täytyykin kaivaa mummon vanha huivi esiin, mulla odottaa kaapissa yks missä on ihan samaa kukkakuosia kuin D&G:llä, mutta mustalla pohjalla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.