Talven ensi askeleet

Lilou's Crush

Kyllä se on nyt myönnettävä, että talvi on tuloillaan, niin hyytävä oli tuulahdus ulkoa, kun avasin ikkunan aamulla. 

Parina viime vuonna olen ollut auttamattomasti myöhässä lapsen talvivarustelussa, ja etenkin lämpimiä kenkiä metsästäessä on tullut ihan tuskanhiki. Onneksi en kuitenkaan edes yrittänyt olla tätä syksyä varten kaulaa viisas alennusmyynneissä ja ostaa talvitöppösiä varastoon: koipi oli ottanut kahden numeron loikan. Kohta ollaan samoissa lukemissa, eikä se meikäläisen ketara mini ole sekään.

Mutta miksi siis kirjoitan tätä, paitsi joristakseni joutavia aikani kuluksi, on se, että viimein viime talvena löytyi kengät, joissa ei helposti jaloista palelevalla kertaakaan olleet varpaat kylmänä. On nimittäin kokeiltu tekniset sukat ja villavuoriset goret, huopikkaat, karvavuoriset nahkakengät ja mitä vielä, mutta ainoastaan jääkarhukengät toimi meillä pakkasilla. Sorelin tuhdit talvikengät siis tänäkin vuonna ostettiin. Ovat tosi painavat, mielestäni ihan liiankin, mutta tyttö tykkäsi viime vuonna, joten samoihin päädyttiin. Plussaa saavat lapsikäyttäjältä myös pikalukituksesta.

Nuo kuopuksen Sorelit ovat vähän kevyempää mallia, ja näyttivät olevan mieluisat nekin. Hyvin sai tarralla tukevasti kiinni. Vasta kävelemään oppineen jaloissa tosin mitkä tahansa talvikengät näyttävät punnuksilta. 

Että jos vinkistä jollekin apua, nyt ovat Stokkan kantisalessa.

Kommentit

AnskuK (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi

Hitsi kun sieppas, ostin muutama vuosi sitten Sorelit. Ajattelin että niillä pärjää oli pakkanen tai loska. Ainut vaan että niiden "takaosissa" oli joku virhe, ja popot kalvoi akillesjänteet verille niin että tuntui että menevät poikki. Jouduin kävelemään kerran kotiin pelkillä sisäosilla :D Mitkä lie maanantaikappaleet :D

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Mikä kurja kohtalo! Satuitko vertaamaan muihin tai teitkö reklamaation? Mulla on akillesjänteen lähes hiutuneet poikki tulehduttuaan liian kovasta treenaamisesta nuorempana, ja tsiisssös että oli karmea kokemus,ja pitkä toipuminen.

I May Say (Ei varmistettu)

Mun ipanapa ei suostunut käyttämään Soreleita viime vuonna. Ostin nuo järeämmät sillä ajatuksella, että niillä mennään loskat ja pakkaset. Juu ei menty. Jouduin ostamaan sellaiset sämpylänmalliset mukamas vedenpitävät Naturinot ja talvikumpparit. Ihanan kallista lystiä.
Toisaalta, saan varmasti muutaman kympin Soreleista takaisin, kun laitan ne myyntiin. Tänä talvena otan ipanan mukaan kauppaan sovittamaan kenkiä.

Hertta
Lilou's Crush

No just tuo kaik-loskat-pakkaset-mitkävaan oli viime vuonna taka-ajatuksena täälläkin, ja onneksi sitten toimi. Et muuten usko, miten monet kengät meillä on olleet sovituksessa kaupasta, ja saaneet lähtöpassit, kun ei ole saatu kiristettyä tuolle ripakinttuselle! Ihme kyllä nuo klohmot pysyi jalassa! Ja tosiaan, Soreleilla on ollut hyvä jälleenmyyntihinta, pitäisi itsekin laittaa nuo viimetalviset, kun ei salli säilytystilat säilöä kuutta vuotta tuolle tokalle.

Kahden mami (Ei varmistettu)

Hei,

Meillä on lapsilla ollut parina vuonna kanadalaiset Kamik-merkkiset talvikengät. Ainakin meillä ollut malli on todella kevyt Soreleihin verrattuna, mutta jalat pysyy lämpimänä pakkasella ja kuivana loskakelillä, eikä niissä ole mitään naruja kuten ainakin meillä oli jossain Soreleissa. Mä olen tilannut Kamikit aina netistä, mutta töölöläiskaveri osti viime talvena Museokadun lastenvaateliikkeestä (en jaksa googlata nimeä).

Hertta
Lilou's Crush

No vitsi, kiitos vinkistä, Kamikit ja Museokatu menee heti guugelin alle! Nuo ovat tosiaan olleet muuten ihan huiput, mutta jestas miten äidin mielestä painavat! Noissa Soreleissa (isomman tytön siis) on pikalukitus-nauhat, rusetti ei täällä ihan vielä mukisematta taivu, todellakaan!

Maikki1 (Ei varmistettu)

Mä ostin viime vuonna Crocsin lämpimät villavuorelliset talvipopot. On siis ulkonäöltään aika Sorelien näköiset, mutta todella paljon kevyemmät. Kokemusta ei ole Soreleista, mutta olen kuullut huonoa juurikin tuosta painosta.

Hertta
Lilou's Crush

Meillä oli sellaiset "välikausisaappaat" Crocsilta, toppaa varsi ja kumia kärki, ne oli aivan ultrakevyet! jos on suunnilleen saman sorttiset, on varmasti tosi hyvät! Harmittaa, kun tuolla tytöllä on niin kapea jalka, että crocsit ei oikein istu -olisivat superhelpot ja näppärät sisäkenkinä koulussakin. Nytkin siis sellaiset on, mutta lonksottaa minusta liian löysänä.

Maikki1 (Ei varmistettu)

Joo lesti on Crocseissa kyllä aika leveä. Itsellänikin on kapea jalka, joten nauhat joutuu vetämään kyllä aika kireälle ettei kengät lonksu. Kovilla pakkasilla, eli juuri silloin kun kyseisillä kengillä on ylipäätänsä käyttöä, laitan vielä suht paksut sukat (ei villikset sentäs) jalkaan niin sekin jeesii vähän.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.